Προβλέψεις Ιουνίου από την Άση Μπήλιου

Οι εξελίξεις σε αστρολογικό επίπεδο

Ο Ιούνιος είναι ένας ήπιος μήνας αλλά το τέλος του με τον Άρη στον Υδροχόο που θα γυρίσει σε ανάδρομη -φαινομενικά- πορεία θα είναι περίεργο και με ιδιαίτερη δυσκολία. Από τις 26 Ιουνίου γίνεται αυτό με την ανάδρομη πορεία και κρατάει μέχρι τέλη Αυγούστου.

Ο Άρης είναι ένας σημαντικός πλανήτης που αφορά τις δράσεις μας και επηρεάζει διαφορετικά κάθε ζώδιο.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Κριός: Είναι ένας καλός μήνας για σας που θα σας προσφέρει τονωτικές ενέσεις στην αυτοπεποίθησή σας. Ο Άρης είναι σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς, τον Υδροχόο, και αυτό σας ευνοεί. Το sexiness σας τονώνεται με την Αφροδίτη που περνά στον Λέοντα στις 13 Ιουνίου. Να είστε προσεκτικοί στις 26 του μήνα και μετά με την ανάδρομη πορεία του Άρη που είναι μάλιστα και ο κυβερνήτης σας. Προσοχή στις φιλικές σας σχέσεις και στα παρατράγουδα που μπορεί να υπάρξουν. Ένα επαγγελματικό σχέδιο και κάτι που ετοιμάζετε ίσως καθυστερήσει στα τέλη του μήνα. Η Πανσέληνος που θα γίνει στο τέλος του μήνα στον Αιγόκερω επίσης προβληματίζει τις σκέψεις σας για τα επαγγελματικά.

Ταύρος: Φυσικά αυτό το διάστημα είναι απαιτητικό με τον Άρη στον Υδροχόο. Δημιουργεί αγωνία στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι θα έχετε αγωνία και για την εξέλιξη σε οικογενειακά θέματα, ακόμα και μια μετακόμιση μπορεί να σας αγχώνει. Στις 26 Ιουνίου ξεκινά ένα διάστημα με προβλήματα σε αυτούς τους δύο τομείς, επαγγελματικά και οικογενειακά, γι’αυτό ό,τι μπορείτε να λύσετε τώρα, λύστε το. Προσοχή στις ερωτικές σας σχέσεις μετά τις 13 του μήνα.

Δίδυμοι: Είναι ο γενέθλιος μήνας σας και είναι ιδανικός μήνας για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Ως μήνας είναι καλός και σας αβαντάρει. Τα οικονομικά θα είναι προτεραιότητα όλο τον μήνα αλλά και κάπως πιεστικά. Τα ερωτικά θα πάνε ακόμα καλύτερα μετά τις 13 Ιουνίου με την Αφροδίτη στον Λεόντα που είναι πιο εξωστρεφής. Αν έχετε ήδη μία σχέση, θα κάνετε κινήσεις και θα ‘ρθείτε πιο κοντά.

Καρκίνος: Ο Ιούνιος είναι μήνας με έντονους ρυθμούς. Λίγο πιο ζόρικο γίνεται το περιβάλλον στο τέλος του μήνα, όταν ξεκινούν τα γενέθλιά σας. Θα έρθουν ταρακουνήματα σε σχέσεις και συνεργασίες στο τέλος του μήνα. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε κάθε οικονομική συμφωνία πριν τις 20 του μήνα γιατί η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι πολύ κακή και θα τρενάρουν προβλήματα. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας τρέχει από συζητήσεις σε διαπραγματεύσεις.

Λέων: Τα ωραία νέα είναι ότι μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας στις 13 Ιουνίου και σας κάνει γοητευτικούς. Θα υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση στα συναισθήματα που θα έχετε αλλά και στο κυνήγι των σχέσεων που σας εξωθεί ο Άρης από τον Υδροχόο. Καλά θα ήταν να μπορείτε μέχρι τις 20 του μήνα να έχετε ολοκληρώσει όλες τις σχετικές συζητήσεις για μια συνεργασία. Αν πρόκειται να πάρετε μια απόφαση για έναν γάμο, καλό είναι να την πάρετε πριν τις 20 του μήνα επίσης πριν την ανάδρομη πορεία του Άρη.

Παρθένος: Τα επαγγελματικά με τον Ήλιο στους Διδύμους είναι προτεραιότητα. Οι εξελίξεις στην καριέρα θα σας απασχολήσουν όσο τίποτα άλλο. Οι συζητήσεις σας για δουλειές να φροντίσετε να ολοκληρωθούν πριν γυρίσει ανάδρομος ο Άρης, δηλαδή πριν τις 25 του μήνα. Προσοχή αυτόν τον μήνα, κυρίως από τις 20 και μετά, στα θέματα υγείας. Πάντα είστε προσεκτικοί αλλά τώρα μπορεί να συμβούν ξαφνικά πράγματα.

Ζυγός: Ο Ιούνιος για σας είναι πιο ανάλαφρος και η θέση του Άρη στον ΥΔροχόο σας ταιριάζει. Πρόοδος σε κάθε τομέα και απεριόριστη στήριξη από το περιβάλλον σας. Μην αφήσετε τίποτα δύσκολο για το τέλος του μήνα με τις αντιθέσεις Ήλιου και Κρόνου. Οι σημαντικές αποφάσεις πρέπει να παρθούν νωρίτερα.

Σκορπιός: Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις πριν φτάσουμε στο τέλος του μηνός με την ανάδρομη πορεία του Άρη που αποτελεί έναν από τους κυβερνήτες σας, μαζί με τον Πλούτωνα. Αξιοποιήστε το πρώτο μέρος του μήνα, μέχρι τις 13, γιατί η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι πιο ευνοϊκή για σας σε κάθε επίπεδο, επαγγελματικό, ερωτικό, οικονομικό.

Τοξότης: Είναι ένας έντονος μήνας σε επικοινωνιακό επίπεδο, θα έχετε συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις. Θα έχετε μετακινήσεις και για επαγγελματικούς λόγους. Σχεδιάζετε γενικά πολλά ταξίδια. Ό,τι συζητήσεις και διαπραγματεύσεις κάνετε, καλό θα ήταν να τις ολοκληρώσετε πριν τις 26 Ιουνίου που γυρνά ανάδρομος ο Άρης. Μετά τις 13 του μήνα η Αφροδίτη από τον Λέοντα δίνει μία χείρα βοηθείας σε ερωτικά και επαγγελματικά.

Αιγόκερως: Οικονομικά και επαγγελματικά είναι προτεραιότητα αυτόν τον μήνα με τον Κρόνο στο ζώδιό σας που σας κάνει πιο φιλόδοξους και ο Άρης κάνει το ίδιο εφέ από τον Υδροχόο. Μην αφήσετε τίποτα για το τέλος του μήνα όπου θα συμβεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σας και παράλληλα θα γυρίσει ανάδρομος και ο Άρης στον Υδροχόο οπότε πλέον δε θα σας βοηθά.

Υδροχόος: Πρωταγωνιστές και αυτόν τον μήνα, εσείς και όλα τα σταθερά ζώδια δηλαδή (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι). Στις επάλξεις μέχρι τις 25 του μηνός, μετά γυρίζει ανάδρομος ο Άρης στο ζώδιό σας οπότε θα είναι δύσκολο και επισφαλές να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Φυσικά προσεκτικοί και σε κάθε σχέση σας, από τα τέλη Ιουνίου μέχρι Αύγουστο. Αυτό το καλοκαίρι θέλει προσοχή. Ερωτικά τα πράγματα ζεσταίνονται από τις 13 και μετά. Νέες γνωριμίες έρχονται για τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφό τους.

Ιχθείς: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που υπάρχουν πολλά θέματα με το σπίτι, την οικογένεια και την καθημερινότητα της δουλειάς. Θα υπάρχει επίσης ένα παρασκήνιο στα επαγγελματικά που θα γίνει αρκετά πιο έντονο στο τέλος του μήνα. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να δείξει μια περίοδο που θέλει προσοχή σε ψυχολογικό αλλά και σωματικό τομέα. Λύστε ό,τι θέμα υπάρχει πριν την τελευταία εβδομάδα του μήνα που τότε δε θα βρεθεί λύση.

***οι προβλέψεις από την εκπομπή «Stars System» της Άσης Μπήλιου

Περισσότερες ζωδιακές προβλέψεις εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.