Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό

Επηρεάζει το Σαββατοκύριακο πριν και 10 μέρες μετά

Νέα Σελήνη την Δευτέρα που ήδη έχει ξεκινήσει την επιρροή.

Δεν είναι μια απλή κατάσταση αυτή η νέα Σελήνη γιατί είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό και για τα επόμενα 80 χρόνια δε θα ξαναέχουμε τέτοια Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό.

Η νέα Σελήνη γίνεται τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας και επηρεάζει ήδη.

Ο Ουρανός είναι ο πιο ενεργός πλανήτης αυτές τις μέρες. Πρόκειται για έναν πλανήτη που συνδέεται πολύ με τα ξαφνικά, τα απρόοπτα, όσα δεν μπορείς να προβλέψεις αλλά και με το διαφορετικό.

Το Σάββατο η Σελήνη μπαίνει στον Κριό και έρχεται η ένταση. Το Σαββατοκύριακο θα έρθει να ταράξει τη ζωή σας χωρίς αυτό να είναι κακό.

Κριός: Από τη μία νιώθετε μια μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα με πιο έντονα νεύρα αλλά από την άλλη ο Ουρανός είναι οι αλλαγές και μην καταπιέσετε να αλλάξετε όσα πράγματα θέλετε.

Ταύρος: Η ένταση των ημερών είναι κυρίως μέσα σας. Στα ψυχολογικά σας. Μια αγωνία για θέματα επαγγελματικών υπάρχει. Πώς θα εξελιχθεί μια δουλειά; Μια σχέση με συνεργάτες; Αυτά σας απασχολούν. Κάποιοι προετοιμάζεστε για αλλαγές στη δουλειά.

Δίδυμος: Σε εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο θα φέρει μια αποκάλυψη για μια κατάσταση που ενδεχομένως αφορά έναν φίλο ή μια φίλη σας. Μαθαίνετε κάτι και τώρα καταλαβαίνετε κάποιες καταστάσεις που πριν δεν τις καταλαβαίνατε. Θα θέσετε νέους στόχους και θα δουλέψετε προς αυτή την κατεύθυνση. Ευνοείστε και από την ορθόδρομη πορεία του Ερμή από την Κυριακή και μετά.

Καρκίνος: Το Σαββατοκύριακο επηρεάζεται από τις όψεις του Ουρανού με τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη και αφορά την καριέρα σας. Επαγγελματικές φιλοδοξίες ενεργοποιούνται με τη Νέα Σελήνη και αφορμή είναι μια συνάντηση, μια επαφή, κάτι που προκύπτει ξαφνικά.

Λέων: Θετική νέα Σελήνη αν και αρχικά τη βιώνετε με ένταση. Ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών ανοίγεται και επειδή είναι στον Κριό, σε ένα φιλικό ζώδιο για σας, ήρθε η στιγμή να κάνετε τα επόμενα βήματα. Οραματιστείτε πώς βλέπετε τον εαυτό σας μετά από λίγους μήνες και κάντε τα πάντα για να το καταφέρετε.

Παρθένος: Για σας τώρα είναι η στιγμή των οικονομικών σας. Η στασιμότητα των τελευταίων εβδομάδων τώρα θα σταματήσει και θα έχετε εξελίξεις όπως με αγοραπωλησίες που είχαν παγώσει. Προσοχή στα θέματα υγείας, μικρά ή όχι.

Ζυγός: Αυτή η νέα Σελήνη σηματοδοτεί το τέλος μια ρευστότητας στον τομέα των σχέσεων. Πολλές αλλαγές και ανατροπές σε ό,τι έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Κλείνει ο κύκλος αυτός και θα μπείτε σε πιο σταθερές καταστάσεις στη ζωή σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε ανατροπές.

Σκορπιός: Καυτές μέρες για σας. Δημιουργούνται απρόοπτα και απρόβλεπτα που όμως είναι ωραία. Μια ξαφνική εξέλιξη στη δουλειά ή σε θέματα σπιτιού. Μια νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό που για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα σας κάνει να αναλάβετε δράση (και πολύ καλά θα κάνει). Κάντε τις αλλαγές που χρειάζεστε.

Τοξότης: Νέες ιδέες, εμπνεύσεις, συζητήσεις για νέα επαγγελματικά βήματα. Φιλική η Σελήνη για το δικό σας ζώδιο. Από Δευτέρα και για 10 μέρες θα είστε στις επάλξεις, για καλό λόγο βέβαια. Οι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν καταστάσεις που δεν περίμεναν και στον ερωτικό τομέα.

Αιγόκερως: Σκέφτεστε αλλαγές σε θέματα σπιτιού, ακόμα και μετακόμιση. Οι οικογενειακές σχέσεις σας απασχολούν και είναι σε ένταση. Δρομολογούνται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες. Ένα οικονομικό ζήτημα ίσως σας απασχολήσει και δεν είναι αναγκαστικά κακό.

Υδροχόος: Ένα ιδιαίτερα έντονο Σαββατοκύριακο για σας. Ο Ουρανός είναι ο μοντέρνος κυβερνήτης σας, μετά τον Κρόνο που είναι ο παραδοσιακός. Έχει μια ένταση αλλά για σας μπορεί να είναι καλή. Δηλαδή μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι που δεν είχατε υπολογίσει οικονομικά και θα σας αγχώσει αλλά στο τέλος θα το καταφέρετε μια χαρά. Μετακινήσεις και επικοινωνία στο φόρτε τους. Ειδικά από Δευτέρα που θα έχει φύγει ο Ερμής από την ανάδρομη πορεία του.

Ιχθύς: Νέα δεδομένα για σας κυρίως στα επαγγελματικά και οικονομικά που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά. Μια πρόταση για μια δουλειά έρχεται τώρα και θα ανανεώσει το κομμάτι των επαγγελματικών σας. Σε γενικές γραμμές τα οικονομικά επωφελούνται ιδιαίτερα από τη νέα Σελήνη. Προσοχή με τα ψυχολογικά σας.

Πιο αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου: