Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Νέα Σελήνη στον Ζυγό αυτό το Σαββατοκύριακο. Νέα πράγματα και δεδομένα έρχονται στη ζωή σας. Οι σχέσεις είναι ένας απ’τους τομείς που επηρεάζονται και έρχεται ισορροπία και αρμονία. Μας βάζει σε διαδικασία να ψαχτούμε τώρα.

Η νέα Σελήνη κάνει μια περίεργη όψη με τον Ουρανό και αυτό φέρνει αλλαγές. Πρέπει τώρα να δείτε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε κυρίως στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις.

Εκτός από τον Ουρανό που φέρνει ανατροπές, έχουμε και μια εξαιρετική όψη την Κυριακή, ένα εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, γι’αυτό εκμεταλλευτείτε τη μέρα.

Κριός: Νέα Σελήνη απέναντί σας και την προσοχή σας κλέβει ο τομέας των σχέσεων. Αναθεωρήσεις και συζητήσεις έρχονται. Νέες συμφωνίες αλλά και νέες γνωριμίες.

Ταύρος: Το ζώδιο του Ζυγού για σας αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας. Δεν είναι τόσο τα προσωπικά σε προτεραιότητα τώρα. Εξηγήστε στον σύντροφό σας πως τώρα πρέπει να δώσετε περισσότερη ενέργεια στα επαγγελματικά.

Δίδυμος: Είναι μια ωραία νέα Σελήνη αυτή για σας. Το ζώδιο του Ζυγού σας ταιριάζει. Αφορά τις ευχάριστες πλευρές της ζωής, τον έρωτα, τα φλερτ. Έχει το στοιχείο του απροόπτου βέβαια. Κάτι ξαφνικό μπορεί να προκύψει αλλά όχι αναγκαστικά αρνητικό. Ένας έρωτας μπορεί να έρθει, όχι αναγκαστικά κάτι κακό.

Καρκίνος: Η Σελήνη είναι σε ένα ζώδιο λίγο κόντρα με το δικό σας και μπορεί να ξεβολευτείτε κάπως. Είναι μια νέα Σελήνη βοηθητική, όμως, σε νέα ξεκινήματα σε επίπεδο σπιτιού και οικογένειας. Κυριακή καλύτερη και πιο εύκολη μέρα.

Λέων: Αυτή η νέα Σελήνη αφορά για σας την προβολή, την προώθηση των σχεδίων. Αφορά επαγγελματικές συζητήσεις και έχει τρέξιμο. Υπάρχει μια έμφαση στην επικοινωνία. Έχει μία ένταση αλλά όχι αναγκαστικά αρνητική. Το εξάγωνο Αφροδίτης Δία μπορεί να φέρει την Κυριακή κάτι ευχάριστο σε επίπεδο φλερτ ή εξόδου.

Παρθένος: Η Σελήνη την Παρασκευή στο ζώδιό σας σας τρέχει. Το Σαββατοκύριακο δείτε τα οικονομικά σας, οικονομικά μιας πρότασης επίσης. Πρέπει τώρα να τα ισορροπήσετε όλα γιατί αυτό ζητά ο Ζυγός.

Ζυγός: Γενικά είναι ένα περίεργο διάστημα τώρα για σας. Δημιουργείται μια μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις τώρα. Νιώθετε ότι τώρα έχετε μεγαλύτερες ευθύνες. Προκύπτουν νέα δεδομένα στη ζωή σας σε επίπεδο δουλειάς. Η Κυριακή πιο άνετη μέρα για σας. Θα ευχαριστηθείτε καλύτερα την παρέα των αγαπημένων σας προσώπων.

Σκορπιός: Νέα Σελήνη είναι σε ένα ζώδιο ακριβώς πριν από σας και δίνει έμφαση σε προετοιμασία. Αν π.χ. έχετε στο μυαλό σας ένα νέο ξεκίνημα τώρα μπορείτε να το δουλέψετε ώστε μέσα στον επόμενο βήμα να το βγάλετε στην επιφάνεια και να το παρουσιάσετε. Προσοχή τώρα στο παρασκήνιο και τα απρόοπτα σε δουλειά και υγεία.

Τοξότης: Αυτή η νέα Σελήνη δίνει έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις και τη συλλογική δουλειά. Δείτε τώρα τους νέους στόχους σας και πώς θα τους πραγματοποιήσετε. Καλύτερη μέρα η Κυριακή.

Αιγόκερως: Η νέα Σελήνη αφορά περισσότερο τα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Η νέα Σελήνη αυτή μπορεί να φέρει και κάτι καινούργιο που το ψάχνατε ίσως. Απρόοπτα μπορεί να προκύψουν τώρα με νέες προτάσεις που ανοίγουν ορίζοντες. Το Σάββατο θέλει μια μικρή προσοχή. Κυριακή πιο ok μέρα για σας.

Υδροχόος: Αυτή η νέα Σελήνη αφορά το «αύριο» για σας. Τώρα σας καλεί να δείτε τι μπορεί να γίνει παρακάτω στα επαγγελματικά, στους προσωπικούς στόχους και στις σπουδές. Δείτε με αισιοδοξία τα νέα δεδομένα που έρχονται και σχεδιάστε το μέλλον. Η όψη της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν να σχεδιάσετε τη ζωή σας διαφορετικά. Η όψη Αφροδίτης Δία είναι ευχάριστη για να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο ή να την αξιοποιήσετε για ένα ταξίδι, μια έξοδο ή μια συμφωνία και επισημοποίηση.

Ιχθείς: Έμφαση στα οικονομικά τώρα. Η νέα Σελήνη εκεί είναι και αφορά σχεδιασμούς γύρω από τα οικονομικά και το μέλλον αυτών. Μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ξαφνικό σε αυτό τον τομέα. Προσοχή και σε θεματάκια υγείας που μπορεί να σας απασχολούν. Κάτι ενδιαφέρον στα επαγγελματικά μπορεί να έρθει τώρα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.