Η Λίτσα Πατέρα μιλάει για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

Τα τελευταία δημοσιεύματα δε θα μπορούσαν να περάσουν ασχολίαστα και από την αστρολόγο

Η περασμένη Κυριακή έφερε στη δημοσιότητα ένα άρθρο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» σχετικά με το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη μετά τη λήψη του συμβολαίου της. Να αναφέρουμε πως η συμφωνία της με τον Alpha ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, σε 5 μήνες δηλαδή.

Το δημοσίευμα ήθελε την παρουσιάστρια να μεταβαίνει στην Αμερική το Φθινόπωρο, πιθανόν για να βοηθήσει στην εγκατάσταση εκεί του Άγγελου Λάτσιου και παράλληλα εκείνη να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Λίτσα Πατέρα σχολιάζοντας την Σκορπιό Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Η Ελένη είναι από τα εξυπνότερα μυαλά. Κάθε κίνηση που κάνει είναι πολύ σωστή. Είναι και πολύ καλή μητέρα. Τα παιδιά της μεγαλώνουν και πρέπει να ανοίξει νέους ορίζοντες. Είναι και ο Ουρανός που λέει εντάξει, βαρέθηκα. Ο Ουρανός είναι το αναπάντεχο, σε κάνει να μη θες άλλο. Κάθε κίνηση είναι σωστά μελετημένη, με γνώμονα την οικογένεια».

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed