Εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε χαρακτηρίζεται έντονα από τη νέα Σελήνη στον Ταύρο που θα συμβεί την Τρίτη αλλά και από τη μετακίνηση του Άρη στον Υδροχόο, την Τετάρτη. Η Άση ανέλυσε στην πρωινή εκπομπή του Star την πλανητική μετακίνηση της Σελήνης κυρίως.

Διάβασε τις προβλέψεις:

Κριός: Όλη αυτή η πλανητική μετακόμιση στο επόμενο ζώδιο από σας (Ουρανός και Νέα Σελήνη στον Ταύρο) έχει να κάνει με τα οικονομικά σας και τη μεγαλύτερη πίεση. Τώρα θα δημιουργήσετε συνθήκες μεγαλύτερης ασφάλειας και σταθερότητας σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Για όσους έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, είναι και μια νέα πηγή εσόδων που έρχεται. Μπορεί να σκεφτείτε κάτι για να εκμεταλλευτείτε ένα χώρο και να γίνει επικερδές αυτό το επιχειρηματικό πλάνο σας. Εκμεταλλευτείτε τις 2 επόμενες εβδομάδες για τα οικονομικά σας.

Ταύρος: Νέα Σελήνη στα γενέθλιά σας άρα όσοι έχετε γενέθλια κοντά στις 13 καταλαβαίνετε ότι η νέα Σελήνη αυτή στολίζει τον χάρτη σας, δηλαδή όλο τον επόμενο χρόνο σας. Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Με τη Νέα Σελήνη μπορείτε με αποφασιστικότητα να κάνετε κάτι νέο στη ζωή σας, κάτι που είχατε στα σκαριά από πριν. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να έρθουν, ακόμα και μετακόμιση σπιτιού ή δουλειάς.

Δίδυμος: Η νέα Σελήνη της Τρίτης είναι σε ένα μυστικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Είναι σε ένα πιο αθέατο κομμάτι. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί αυτή την περίοδο να υπάρξει ένα μεγαλύτερο παρασκήνιο ή κρυφές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη νέα Σελήνη επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και επειδή αυτή είναι στον Ταύρο, αφορά τα οικονομικά σας.

Καρκίνος: Το ζώδιο του Ταύρου είναι φιλικό προς εσάς και εκεί μπαίνει ο Ουρανός και σε λίγο η Αφροδίτη σε εσάς. Πολύ σημαντικό για σας αυτό το διάστημα, με τον Άρη που από την Τετάρτη φεύγει και οι μέρες χαλαρώνουν. Οι έντονοι ρυθμοί πέφτουν. Η Νέα Σελήνη για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο δείχνει κοινούς στόχους με ανθρώπους. Από το Σαββατοκύριακο και μετά έρχονται πιο φωτεινές μέρες στα προσωπικά σας.

Λέων: Η Νέα Σελήνη για σας είναι η καριέρα, τα επαγγελματικά. Νέα ξεκινήματα μπορεί να έρθουν. Η διάθεση της αλλαγής μπορεί να αφορά και το σπίτι. Μια χωροταξική αλλαγή είτε στο σπίτι είτε στο χώρο της δουλειάς. Προσοχή μέχρι την Τετάρτη σε όλα τα κομμάτια λόγω των εντάσεων που θα υπάρξουν.

Παρθένος: Το επαγγελματικό μέλλον φαίνεται να σας αγχώνει. Μπορεί να είστε ανάμεσα σε δύο προτάσεις, να έχετε διλήμματα. Με τη νέα Σελήνη της Τρίτης δίνεται έμφαση σε ταξίδια, σπουδές αλλά και νέα επαγγελματικά δεδομένα. Έρχεται μια έντονη κινητικότητα και θα έχετε γενικά περισσότερες επιλογές σε όλα. Έντονη εβδομάδα για εσάς που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Ζυγός: Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο με τη νέα Σελήνη. Ειδικά εσάς τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Από τη μία χρειάζεται προσοχή σε λογαριασμούς και έξοδα και από την άλλη μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να προκύψει ξαφνικά. Προσοχή σε φορολογικά θέματα και σε θέματα με τράπεζες. Λιγότερες αγωνίες συγκριτικά με το προηγούμενο δίμηνο.

Σκορπιός: Η νέα Σελήνη σας αφορά πολύ γιατί είναι απέναντί σας, στο ζώδιο του Ταύρου. Αφορά κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Θα έχετε αναθεωρήσεις σε σχέσεις τις επόμενες δύο εβδομάδες. Έχει, επίσης, προοπτικές για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια περίοδος που θα γεννηθεί κάτι νέο σε μια σχέση, είτε προσωπική είτε επαγγελματική. Δεν είναι αρνητική η νέα Σελήνη παρά την ένταση που μπορεί να έχουν αυτές οι μέρες.

Τοξότης: Η νέα Σελήνη είναι σε ένα κομμάτι με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Ταύρος για σας είναι η ρουτίνα, η καθημερινότητα της δουλειάς, θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στην καθημερινότητα, στη διατροφή σας, στην φυσική κατάστασή σας. Κοιτάξτε να κάνετε το καλύτερο.

Αιγόκερως: Το πιο σημαντικό της εβδομάδας είναι ότι φεύγει ο Άρης από σας και από την Τετάρτη και μετά τα πράγματα γίνονται πιο βολικά και ήρεμα. Το στρες φεύγει. Η νέα Σελήνη αφορά περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Νέα δεδομένα σε ερωτικές σχέσεις. Κάποιες σχέσεις τελειώνουν, άλλες ξεκινάνε. Γενικά οι ερωτικές σχέσεις είναι το νούμερο 1 θέμα αυτές τις μέρες για σας.

Υδροχόος: Από την Τετάρτη και μετά ξεκινά μια άλλη περίοδος για σας καθώς ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σας και θα μείνει για πολύ μεγάλο διάστημα. Η Νέα Σελήνη που μπαίνει στον Ταύρο δίνει νέα δεδομένα στο κομμάτι του σπιτιού αλλά και της καριέρας. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχετε αλλαγές σε σπίτι ή χώρο εργασίας. Νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά έρχονται καθώς ψάχνεστε περισσότερο. Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και εσείς θα είστε οι πρωταγωνιστές μέχρι και το Φθινόπωρο. Οπλιστείτε με ψυχραιμία και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί έρχεται ένα απαιτητικό διάστημα.

Ιχθύς: Για σας αυτή η νέα Σελήνη είναι αρκετά θετική για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Θα έχετε συζητήσεις, νέες προτάσεις. Ταξίδια προκύπτουν που θέλατε από καιρό. Νέα δεδομένα σε σπουδές, σεμινάρια ή αν σκέφτεστε να κάνετε ένα μεταπτυχιακό, τώρα είναι η στιγμή. Στα επαγγελματικά θα δείτε αρκετές εξελίξεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου: