Ερωτικά Φεβρουαρίου από την Άση Μπήλιου

Οι προβλέψεις από το «Stars System»

Κριός: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 4 του μήνα και μετά θα αποδώσει και στα ερωτικά. Θα φαίνεστε, θα είστε πιο έντονοι και γοητευτικοί. Ωστόσο, ο Φεβρουάριος γενικά δεν είναι μήνας με ιδιαίτερη εύνοια. Κακός δεν είναι, μάλλον αδιάφορος. Αν είστε μόνοι, προσοχή σε υπερβολές και γρήγορες δεσμεύσεις. Στους ήδη υπάρχοντες σε σχέση, τα πράγματα απλά θα κυλήσουν. Δε θα συμβεί κάτι.

Ζώδια Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου

 

Ταύρος: Στα προσωπικά θέματα, ο Φεβρουάριος είναι πιο αβανταδόρικος συγκριτικά με τον Ιανουάριο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι θετική για σας, περισσότερο απ’την προηγούμενη όψη της. Κάτι θα κινηθεί στα ερωτικά αρκεί να το προσπαθήσετε κι εσείς.

Δίδυμος: Τα ερωτικά δε θα έχουν ηρεμία. Αν είστε στη φάση που ψάχνεστε τα πράγματα δε θα έρθουν εύκολα ούτε όπως τα ονειρεύεστε.

Καρκίνος: Μια σχέση σημαντική για σας θα σας απασχολήσει περισσότερο. Υπάρχουν προδιαγραφές για νέα πράγματα.

Λέων: Το πρώτο μέρος του μήνα, μέχρι τις 14 του μήνα, τα πράγματα είναι πιο διαχειρίσιμα. Εξελίξεις έρχονται μετά τις 14. Νέα σχέση ίσως. Γενικά ως μήνας δε θα έχει ιδιαίτερες εξελίξεις στα ερωτικά γιατί δε θα είναι τα ερωτικά σας προτεραιότητα.

Παρθένος: Ο Φεβρουάριος έρχεται με εύνοια στα ερωτικά. Θα σας απασχολήσουν περισσότερο και θα έχει θετικά αποτελέσματα. Εύνοια από 4/2 σε φλερτ, σε νέες γνωριμίες ή σε επίλυση προβλημάτων στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Ζυγός: Υπάρχει πίεση μέχρι 4/2 στο κομμάτι των σχέσεων. Η νέα Σελήνη στις 4/2 θα δείξει κάτι στα ερωτικά, θα φέρει εξελίξεις σε προσωπικές ιστορίες.

Ζώδια Σαββατοκύριακου από τη Βίκυ Παγιατάκη

 

Σκορπιός: Ο μήνας αυτός δίνει περισσότερη έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια. Η νέα Σελήνη μετά τις 4/2 φέρνει αλλαγές.

Τοξότης: Μέχρι 4/2 έχετε εύνοια από την Αφροδίτη. Μετά μπαίνει στον Αιγόκερω, φεύγει από σας. Μέχρι τις 14/2 ευκαιρίες στα ερωτικά σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο 10ήμερο έχετε περισσότερη εύνοια στα ερωτικά.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αυτό τον μήνα. Φτιάχνει η διάθεσή σας τώρα. Περισσότερα φλερτ αυτό τον μήνα. Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι πολύ ερωτικός, ειδικά μετά τις 14/2 με τον Άρη στον Ταύρο. Θα μπει σε ένα κομμάτι που για σας είναι τα φλερτ, η δημιουργικότητα, η καλή πλευρά της ζωής.

Υδροχόος: Γενικά άνετος ο μήνας μέχρι 14/2 που μπαίνει ο Άρης στον Ταύρο. Ευκαιρίες για να τονώσετε τη σχέση σας αυτό τον μήνα. Μυστικές σχέσεις, επίσης, μπορεί να προκύψουν τώρα. Κρυφοί έρωτες που ακόμα δε θέλετε να αποκαλύψετε.

Ιχθείς: Μετά τις 4/2 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, κάποιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας θα τραβήξουν την προσοχή αλλά τώρα με ερωτικό βλέμμα. Είναι γενικά ένας ερωτικός και κοινωνικός μήνας. Νέες γνωριμίες έρχονται αλλά και μικρές εκδρομές.

Ζώδια Φεβρουαρίου από την Άση Μπήλιου

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.