Επιτέλους έρχεται αισιοδοξία. Θα μάθουμε πληροφορίες παρασκηνίου.

Η Αφροδίτη παραμένει στον Σκορπιό και δείχνει πάθος και έρωτα. Καλή για συναισθηματικά αλλά προσοχή μη μετατραπεί το πάθος σε ένταση.

Κριός: Μετά την Πρωτοχρονιά θα μάθετε παρασκήνιο, όσα συνέβαιναν πίσω απ’την πλάτη σας.  Έρχονται μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και χρήματα. Ο Δίας παραμένει στο πρώτο 10ήμερο του Τοξότη άρα οι γεννημένοι τον Μάρτιο τώρα ευνοείστε περισσότερο. Τελειώνουν τα 40 κύματα στα συναισθηματικά σας.

Βιολογική Ενζυμική Αποτρίχωση στο σπίτι;

 

Ταύρος: Η νέα θέση του Ερμή μιλά για οικονομικά. Κληρονομικά και φορολογικά θα σας απασχολήσουν. Όλα αυτά θα είναι στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν αλλά θα τελειώσουν. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν.

Δίδυμος: Επιτέλους η διάθεσή σας θα φτιάξει. Σημαντικές πληροφορίες θα έχετε. Θέματα εργασίας αλλά και υγείας θα σας απασχολήσουν. Εσείς του δευτέρου 10ημέρου προσοχή στον Άρη που είναι στους Ιχθείς και δίνει μια διάθεση να τα «πείτε» λίγο με πρόσωπα κύρους και να έχετε συγκρούσεις.

Καρκίνος: Είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας. Καλές μέρες για επισημοποίηση σχέσεων. Αυτό το διάστημα δίνει πολλά σε θέματα δουλειάς. Ο Δίας στον Σκορπιό σας βοήθησε αλλά τώρα έφυγε οπότε προσοχή σε συνεργασίες.

Λέων: Έρχονται μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα που είναι σημαντικά. Ο Δίας ακόμα και με τα λάθη που θα κάνετε, θα σας ευνοήσει. Οι επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν πράγματα τώρα ευνοούνται ιδιαίτερα.

Φορέματα Χριστουγέννων μέχρι 100 ευρώ

 

Παρθένος: Ο Ερμής δικός σας κυβερνήτης περνά στον Τοξότη κι αυτό σημαίνει ότι θέματα ακίνητης περιουσίας και οικογένειας θα σας απασχολήσουν. Ο Δίας θα τα ευνοήσει αλλά μπορεί και να τα μεγαλώσει αυτά τα θέματα οπότε προσοχή. Ο Άρης είναι απέναντί σας και πιέζει λίγο με σύντροφο και συνεργάτες.

Ζυγός: Ωραία μέρα για να ασχοληθείτε με παιδιά και ερωτικό σύντροφο. Καλή περίοδος για να δείτε συγγενείς και φίλους. Τα οικογενειακά δε σταματούν να σας απασχολούν και ίσως να σας δυσκολεύουν.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σας και ασκείτε γοητεία στους άλλους. Έρχονται χρήματα για σας, άλλωστε ενδιαφέρεστε πολύ γι’αυτά. Είστε σε μια καλή φάση τώρα. Ο Ποσειδώνας σας δίνει μια καλλιτεχνική τάση αυτή την περίοδο.

Τοξότης: Θα έχετε σημαντικές ειδήσεις. Ο Δίας τώρα ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους τον Νοέμβρη. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα σημαντικά τώρα, μέχρι τον Ιανουάριο. Τα οικογενειακά σας απασχολούν. Μετακομίσεις και μετακινήσεις προκύπτουν.

Πρόγραμμα υγείας ακριβώς στα μέτρα σου!

 

Αιγόκερως: Είναι μια περίεργη περίοδος τώρα. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας και δικός σας κυβερνήτης, «σας χαρίζεται» και τώρα κάνει καλή όψη με την Αφροδίτη άρα μπορείτε να σταθεροποιήσετε δουλειές. Ο Κρόνος είναι ο Θείος νόμος να ξέρετε. Ό,τι δεν μπορεί ο νόμος να καταφέρει, το καταφέρνει ο Θείος νόμος. Ό,τι καταλάβατε… Για σας είναι καλή περίοδος να δεσμευτείτε τώρα με δουλειές γιατί θα βγει υπέρ σας. Υπάρχει πολύ παρασκήνιο αυτές τις μέρες.

Υδροχόος: Η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά. Ίσως τα οφέλη είναι λιγότερα αλλά είναι πιο σημαντικά. Προσοχή στα έξοδά σας. Πρόσωπα αντιθέτου φύλου σας βοηθούν και έχετε τη στήριξή τους. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, μην τα αφήνετε.

Ιχθείς: Αν είστε γεννημένοι πρώτες μέρες, προσοχή σε όσα θα πείτε και πώς θα τα πείτε. Είναι μια περίοδος με συναντήσεις και συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που θα πρέπει να προσέχετε. Μη γίνεστε υπερβολικά αισιόδοξοι.