Άση Μπήλιου: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Όσα είπε για κάθε ζώδιο η αστρολόγος στη «Φωλιά των ΚουΚου»

Η τελευταία εβδομάδα γενεθλίων των Κριών ξεκίνησε και το Σάββατο ξεκινούν οι Ταύροι.

Η εβδομάδα ξεκινά με τσαγκαροΔευτέρα με Σελήνη εκτός πορείας στο ζώδιο του Λέοντα. Το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά ευτυχώς περνά στην Παρθένο. Έχει μεγαλύτερη έμφαση σε πρακτικά ζητήματα.

Ο Ερμής βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και Τετάρτη απόγευμα πάει στον Κριό. Κλείνει, επιτέλους, ένα διάστημα με καθυστερήσεις και όσα ο ανάδρομος Ερμής φέρνει.

Το Σάββατο μπαίνει και η Αφροδίτη στον Κριό και επηρεάζει διαφορετικά κάθε ζώδιο. Για Κριούς, Λιοντάρια, Τοξότες είναι σίγουρα καλό αυτό.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε και την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού. Είναι η δεύτερη Πανσέληνος της Άνοιξης στα ίδια ζώδια, κάτι που δε συμβαίνει συχνά. Κλείνουν κύκλοι, ολοκληρώνονται καταστάσεις τώρα. Πολλά θα συζητηθούν σε συνεργασίες αλλά και σχέσεις. Πολλά θα κανονιστούν. Περισσότερα για την Πανσέληνο εδώ.

Κριός: Τελευταία εβδομάδα γενεθλίων και βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη τώρα. Τετάρτη μπαίνει ο Ερμής στο ζώδιό σας άρα αρχίζουν να τρέχουν οι εξελίξεις στην καθημερινότητά σας και οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Ταξίδια τώρα ευνοούνται.

Ταύρος: Εξελίξεις έρχονται για σας. Από την Τετάρτη ξεκινάνε συζητήσεις, επαφές. Μπορεί και όλα αυτά να γίνονται κρυφά ακόμα, να μην αποκαλύπτονται. Προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με τους συνεργάτες σας και τα θέματά τους.

Δίδυμος: Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι ότι μετά από εβδομάδες σύγχυσης, οι εξελίξεις και οι απαντήσεις έρχονται τώρα. Από την Τετάρτη και μετά έρχονται οι απαντήσεις που θέλετε και θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Ο Άρης είναι στο ζώδιό σας και τώρα επηρεάζει περισσότερο το δεύτερο 10ήμερο του ζωδίου που θα σας τρέξει λίγο περισσότερο. Σε ερωτικό επίπεδο, η Αφροδίτη στον Κριό βελτιώνει τα πράγματα από Σάββατο και μετά.

Καρκίνος: Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε περισσότερο σε θέματα καριέρας και μέλλοντος. Μη βιαστείτε, μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. προσέξτε πώς θα διεκδικήσετε σε επίπεδο καριέρας αλλά και οικογενειακά.

Λέων: Η εβδομάδα ξεκινά λίγο περίεργα. Μέχρι το μεσημέρι μπορεί να υπάρχει πιο περίεργη κατάσταση. Δεν είναι κακή η εβδομάδα αυτή. Οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο πρέπει με την Πανσέληνο να προσέχετε γιατί θα έχετε μια μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Συζητήσεις και επαφές για θέματα δουλειάς θέλουν προσοχή.

Παρθένος: Η εβδομάδα ξεκινά περίεργα για σας. Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας το μεσημέρι. Υπομονή Δευτέρα και Τρίτη. Περίεργες μέρες με ασυνεννοησία, αβεβαιότητα και τρέξιμο. Οι γεννημένοι το δεύτερο 10ήμερο θα ταλαιπωρηθείτε λίγο περισσότερο.

Ζυγός: Όσο και να προσπαθήσετε να ωραιοποιήσετε μια κατάσταση, τα πράγματα αποκαλύπτονται. Θέματα σχέσεων βγαίνουν στην επιφάνεια που δε θέλατε να τα αντιμετωπίσετε νωρίτερα. Σχέσεις και συνεργασίες με τον Ερμή στον Κριό θα τραβήξουν περισσότερο τον προσοχή σας για τον μήνα.

Σκορπιός: Προσοχή μην κατηγορήσετε ανθρώπους αυτή την εβδομάδα επειδή εσείς σκέφτεστε περίεργα. Μέσα στην εβδομάδα η Πανσέληνος δείχνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου, μιας δουλειάς και τα πράγματα φτάνουν σε ένα τέλος. Κάτι νέο θα ξεκινήσει.

Τοξότης: Είναι μια εβδομάδα που θα δώσει έμφαση σε επαγγελματικά θέματα. Από Τετάρτη και μετά ξεκινά μια πιο θετική περίοδος με τον Ερμή στον Κριό και την Αφροδίτη εκεί. Ανοίγουν τα πράγματα στη δημιουργία, τον έρωτα και τις σχέσεις. Μέχρι Τετάρτη προσοχή σε συνεννοήσεις και επικοινωνία με τους άλλους.

Αιγόκερως: Έχετε ευκαιρίες να κλείσετε εκκρεμότητες σχετικά με το χώρο του σπιτιού. Ζητήματα που σας κρατούσαν σε μια εγρήγορση, τώρα λύνονται. Θα ασχοληθείτε πολύ με επαγγελματικά και καριέρα και τώρα θα βγείτε πολύ κερδισμένοι από αυτό. Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με μεγαλύτερη έμφαση σε οικονομικό επίπεδο.

Υδροχόος: Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα οικονομικά. Προσοχή μέχρι την Τετάρτη θέματα οικονομικών και παρελθόντος χρειάζονται τώρα τακτοποίηση. Θα σας δημιουργηθεί άγχος. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα έξοδά σας αλλά μην ξοδέψετε πολλά. Έρχονται πλάνα για το μέλλον με αισιοδοξία στο τέλος της εβδομάδας.

Ιχθείς: Η εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις, η Σελήνη είναι απέναντί σας. Εντάσεις στη δουλειά και στην οικογένεια. Προσοχή μην έρθετε σε ρήξη. Οι γεννημένοι στο δεύτερο 10ήμερο θα πιεστείτε λίγο περισσότερο αυτή την εβδομάδα.