Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη κάθε δεκαήμερο

Οι αστρολογικές προβλέψεις από το Stars System

Η Άση Μπήλιου αναλύει πώς θα επηρεάσει τα δεκαήμερα όλων των ζωδίων η δυναμική και υπέροχη Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στους Ιχθύς και φέρνει εύνοια και τύχη.

Αυτό το φεγγάρι έχει πολλές ιδιαιτερότητες και μία από αυτές είναι ότι σχηματίζει μόνο θετικές όψεις, ένα εξάγωνο με τον Άρη, ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης. Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στο μεσοδιάστημα του τριγώνου Άρη – Ουρανού και φέρνει ευκαιρίες για να αναπτύξουμε τα ταλέντα μας και να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας. Ακόμα, σε αυτή τη Νέα Σελήνη βρίσκεται ένας από τους τέσσερις βασιλικούς αστέρες, ο «Φομαλό», που δίνει έξτρα δύναμη και τύχη.

Η μόνη «περίεργη» όψη είναι η σύνοδος με τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και έτσι μπορεί να υπάρχουν κωλυσιεργίες ή αναβολές και καθυστερήσεις σε όλα αυτά, που θέλουμε να ξεκινήσουμε. Από την άλλη, αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί και την έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου και ενδεχομένως να έχουμε παρόμοια γεγονότα εκείνης της περιόδου ή να ενεργοποιηθούν θέματα, που ήταν σε εκκρεμότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed