Ανάδρομος Κρόνος: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Κρόνος γυρίζει από σήμερα ανάδρομος και θα παραμείνει έτσι μέχρι 17 Σεπτεμβρίου.

Το πιο σημαντικό γεγονός είναι η σύνοδος Κρόνου και Πλούτωνα. Δε συμβαίνει τώρα επειδή γύρισε σε ανάδρομη πορεία. Αυτό θα συμβεί τον Ιανουάριο του 2020, 12 του μήνα. Αυτή η όψη είναι βαριά. Δεν συμβαίνει συχνά.

Η ανάδρομη αυτή πορεία επηρεάζει περισσότερο τους δευτέρου 10ημέρου Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Όταν ένας πλανήτης γυρνά ανάδρομος σημαίνει ότι μας δίνει χρόνο.

Κριός: Τώρα καλείστε να ξανασκεφτείτε, να ξαναδείτε τα θέματα καριέρας. Σκεφτείτε ακόμα και το αντικείμενό σας. Θα καταλήξετε τον Σεπτέμβρη σε αυτό που θέλετε να κάνετε στο εξής.

Ταύρος: Για σας ο Κρόνος είναι σε φιλική θέση. Τώρα μπορείτε να πειραματιστείτε σε σπουδές και μελλοντικά σχέδια. Για πολλούς μπορεί να σημαίνει μια αλλαγή αντικειμένου ενασχόλησης.

Δίδυμος: Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος σε ένα κομμάτι που αφορά τα οικονομικά σας. Εκπροσωπείτε ένα από τα ζώδια που έχει πάρει μαθήματα οικονομικής πειθαρχίας. Αν υπάρχουν παρελθοντικά θέματα τώρα μπορείτε να τα βάλετε σε τάξη. Ο Κρόνος τώρα θα επηρεάσει τη σεξουαλικότητά σας, δε θα σας δίνει την ικανοποίηση που θέλετε.

Καρκίνος: Κρόνος ανάδρομος για σας σημαίνει ότι πρέπει να δείτε σοβαρά σχέσεις και συνεργασίες. Μια επαγγελματική συνεργασία, ένας συνεταιρισμός μπαίνει στο μικροσκόπιο. Μπορεί να νιώθετε ριγμένοι.

Λέων: Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στο κομμάτι καθημερινότητας και δουλειάς για σας. Από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβρη έχετε να σκεφτείτε πολύ πάνω στα επαγγελματικά σας. Τι σας δίνει χαρά, τι σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί.

Παρθένος: Τώρα γίνεστε πιο επιλεκτικοί σε θέματα σχέσεων. Οι μόνοι μπορεί τώρα να κάνετε γνωριμίες και να μπείτε σε σχέση που θα κρατήσει. Για κάποιους άλλους το θέμα παιδί γίνεται τώρα προτεραιότητα.

Ζυγός: Θέματα οικογένειας και παρελθόντος προκύπτουν πάλι. Σκέφτεστε αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και την εκμετάλλευση σπιτιών για να γίνουν πηγή εσόδων.

Σκορπιός: Υπάρχουν τα εξής σενάρια για σας: Θέματα σπουδών τώρα ευνοούνται για μια έξτρα επιμόρφωση στη ζωή σας. Εμπλουτίστε τώρα το βιογραφικό σας. Πρέπει να ξαναδείτε το κομμάτι επικοινωνίας με τους άλλους. Δείτε αν δίνετε τα μηνύματά σας σωστά προς τους άλλους.

Τοξότης: Ο Κρόνος ανάδρομος είναι στα οικονομικά σας. Θα πάρετε μαθήματα τώρα. Μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνετε πιο «ελεγχόμενοι» στα οικονομικά σας. Προσέξτε πώς τα επενδύετε και πού τα ξοδεύετε. Απαλλαχτείτε από χρέη και οφειλές του παρελθόντος.

Αιγόκερως: Οι γεννημένοι στο δεύτερο 10ήμερο επηρεάζονται περισσότερο. Περισσότερες ευθύνες, πιο σκληρή δουλειά τώρα σας περιμένει. Πρέπει να αποδείξετε πράγματα παρά την προϋπηρεσία σας. Συνεχίζεται αυτό το μοτίβο όπου δεν έχετε ελεύθερο χρόνο όσο θα θέλατε. Προσοχή και στην υγεία σας.

Υδροχόος: Ο Κρόνος γυρνά ανάδρομος σε ένα πιο εσωτερικό κομμάτι σας, πιο βαθύ και ψυχολογικό. Διώχνετε ό,τι σας κρατάει πίσω. Είναι μια εσωτερική περίοδος που είναι απαραίτητη για να οικοδομήσετε ένα νέο μέλλον. Είναι και μια καλή περίοδος για προετοιμασίας νέων ξεκινημάτων.

Ιχθείς: Φιλίες στο μικροσκόπιο τώρα, όπως και έρωτες και συνεργασίες. Θα δείτε όλες αυτές τις σχέσεις αναλυτικά. Τι είναι αλήθεια και τι όχι από όσα δείχνουν.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.