Ανάδρομος Ερμής: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Όσα είπε για κάθε ζώδιο στη «Φωλιά των ΚούΚου»

Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος σήμερα τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Μέχρι τις 18 Ιουλίου ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Μετά τις 19, ανάδρομος στον Καρκίνο θα επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Τι πρέπει να κάνετε στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή, κάθε ζώδιο: Διαφυλάξτε τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό, τα μέσα επικοινωνίας! Προσοχή σε ταξίδια, ελέγξτε καθυστερήσεις σε δρομολόγια, προσοχή στα πράγματα σας. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσον! Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια.

Κριός: Η πρώτη πορεία του ανάδρομου στον Λέοντα αφορά ερωτικά και θέματα παιδιών. Δεν είναι, βέβαια, τόσο προβληματική όσο από 18 του μηνός και μετά στον Καρκίνο που αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Προτάσεις συζητήστε τις ή πριν τις 18 Ιουλίου ή μετά τις 3 Αυγούστου.

Ταύρος: Θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια αναμοχλεύονται, όπως και τα θέματα καριέρας. Μέχρι 18 του μήνα προκύπτουν πολλά θέματα και θέλουν προσοχή στο χειρισμό. Από 19 του μήνα και μετά προσοχή σε ταξίδια και μεταφορικό μέσο, μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Δίδυμος: Προσοχή σε ό,τι αφορά την κρίση σας. Αυτή και η επόμενη εβδομάδα οξύνουν λίγο τα πνεύματα. Μετά τις 19 Ιουλίου και μέχρι 2 Αυγούστου τα οικονομικά σας ζορίζουν λίγο παραπάνω. Το καλό είναι ότι αν σας χρωστάνε χρήματα, μπορείτε σε αυτή την περίοδο να τα πάρετε. Μην κάνετε μεγάλες αγορές σε αυτό το διάστημα.

Καρκίνος: Αυτές οι μέρες τώρα δεν ευνοούν οικονομικές συμφωνίες. Να είστε προσεκτικοί με τα «μικρά γράμματα» και ας πάρετε μια βοήθεια από έναν ειδικό. Αφήστε το για τον Αύγουστο. Άτομα από το προσωπικό ή επαγγελματικό παρελθόν μπορεί τώρα να γυρίσουν.

Λέων: Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και θα είναι μέχρι 18 του μήνα. Αυτό το διάστημα θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Δεν είναι μια καλή περίοδος για σημαντικές αποφάσεις. Ακόμα κι αν σας πιέζουν, βρείτε τρόπο να κερδίσετε χρόνο. Μετά τις 19 του μήνα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, με χαλάρωση και ξεκούραση.

Παρθένος: Υπάρχει ένα παρασκήνιο τώρα για σας, κυρίως για τους γεννημένους Αύγουστο. Ίσως κάτι ετοιμάζετε κρυφά. Σκεφτείτε τα πράγματα καλά και φροντίστε να κερδίσετε χρόνο. Μετά τις 19 έρχεται το παρελθόν και σας χτυπάει την πόρτα.

Ζυγός: Προσοχή σε θέματα επικοινωνίας και στόχων. Είναι μια περίοδος που τροποποιούνται και αλλάζουν κάποια πράγματα. Μετά τις 19 του Ιούλη τα πράγματα γίνονται πιο περίεργα στα θέματα καριέρας. Χρειάζεται προσοχή και όχι ριζικές αλλαγές.

Σκορπιός: Καλό είναι να αποφύγετε σημαντικές αγορές τώρα. Προσοχή στα επαγγελματικά μέχρι 18 του μήνα. Ο ανάδρομος θα φέρει αναβολές και καθυστερήσεις σε ταξίδια.

Τοξότης: Συζητήστε επαγγελματικά θέματα αλλά όσο και να σας πιέσουν, μην υπογράψετε ακόμη. Σκεφτείτε καλύτερα τα πράγματα. Νέες προτάσεις αν συμφωνηθούν τώρα, δε θα προχωρήσουν τόσο σωστά.

Αιγόκερως: Το πρώτο μέρος της ανάδρομης πορείας αφορά τα οικονομικά σας, προσοχή σε λάθη εκεί. Μετά τις 19 του μήνα λίγο πιο άγριος ο ανάδρομος, απέναντί σας. Αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Θα συναντήσετε ανθρώπους που παλαιότερα είχαν παίξει καταλυτικό ρόλο.

Υδροχόος: Υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Υπομονή και ψυχραιμία χρειάζεται. Τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θέλετε δυστυχώς. Όσο και να χτυπιέστε δε θα έρθει η πρόοδος αν δεν αλλάξουν οι συνθήκες.

Ιχθείς: Προσοχή σε θέματα εργασίας μη γίνουν λάθη, παραλείψεις, παρανοήσεις. Ειδικά αν η επικοινωνία είναι σημαντική στο δικό σας επάγγελμα. Μετά τις 19 του μήνα, ο Ερμής θα φέρει μπερδέματα και ίσως επιστροφές στα ερωτικά.

Περισσότερα ζώδια εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.