Αφροδίτη με Ουρανό στον Ταύρο: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη «Φωλιά των ΚούΚου»

Τα γενέθλια των Ταύρων τελειώνουν θεαματικά, με μια Πανσέληνο το βράδυ του Σαββάτου. Ας αναλύσουμε, όμως, τώρα την όψη Αφροδίτης Ουρανού που θα επηρεάσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έρχονται στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, ερώτων ή την έλλειψη όλων αυτών. Η όψη αυτή γίνεται σε ένα ζώδιο που αφορά οικονομικά επίσης.

Κριός: Αυτή η όψη Αφροδίτης Ουρανού είναι 100% στα οικονομικά σας. Σαφώς έχει να κάνει και με την αίσθηση ασφάλειας. Τώρα μπορεί να προκύψουν χρήματα χωρίς να το περιμένετε.

Ταύρος: Όλα μπορούν να συμβούν τώρα σε διάθεση και προσωπική ζωή. Ενθουσιασμός αλλά και απογοήτευση, μια έντονη κυκλοθυμία δηλαδή. Ξαφνική ιδέα και ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να έρθουν τώρα.

Δίδυμος: Το σκηνικό τώρα παίζεται σε ένα ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μπαίνετε σε μια διαδικασία να σκέφτεστε και να ξανασκέφτεστε. Αντί να κοιτάτε το τώρα, είστε κολλημένοι σε πράγματα παρελθόντος που δεν λειτούργησαν σε δουλειά και προσωπική ζωή.

Καρκίνος: Αυτή η όψη έχει να κάνει με νέα δεδομένα που μπορεί να έρθουν σε σχέσεις, κάθε είδους. Μεταβολές σε συμπεριφορές τώρα παίζουν πολύ. Μπορεί το θέμα ενός ανθρώπου σημαντικού για τη ζωή σας, να σας επηρεάσει έμμεσα.

Λέων: Υπάρχει μια δυναμικότητα τώρα. Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και να μην κολλάτε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Αυτές οι μέρες θα πρέπει να σας βρουν σε μια πιο ευέλικτη κατάσταση για να μην έχετε προβλήματα και συγκρούσεις.

Παρθένος: Αυτή η όψη λέει ότι είναι καιρός να πειραματιστείτε, να δείτε νέες τακτικές και τρόπους για να δουλέψετε, να κάνετε τα επαγγελματικά σας καλύτερα. Ψαχτείτε σε θέματα σπουδών τώρα, είναι καλά τα πράγματα. Ένα ταξίδι-έκπληξη μπορεί να έρθει τώρα.

Ζυγός: Μπορεί τώρα να ξυπνά μέσα σας ο ντετεκτιβ και να θέλετε να ανακαλύψετε πράγματα για τις σχέσεις της ζωής σας. Πολλά πράγματα μπορεί τώρα να αποκαλυφθούν. Μπορεί κάτι να καταλάβετε τώρα. Τα οικονομικά φαίνεται ότι είναι μια προτεραιότητα για σας.

Σκορπιός: Ή του ύψους ή του βάθους τώρα. Υπάρχει μια κυκλοθυμία τώρα. Πρέπει να πνεύσει νέος αέρας τώρα για να βελτιωθούν τα πράγματα. Αποφύγετε τις μεγάλες εντάσεις τώρα. Απαλλαχτείτε τώρα από την ανάγκη σας να σας έχουν οι άλλοι ανάγκη.

Τοξότης: Τα επαγγελματικά δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Η αναστάτωση τώρα μπορεί να είναι για κάτι θετικό. Αποφάσεις μην πάρετε τώρα, καλύτερα τη νέα εβδομάδα.

Αιγόκερως: Μια όψη Αφροδίτης Ουρανού είναι μέσα στο κομμάτι του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών. Ανοίξτε την καρδιά σας, μιλήστε, πείτε αυτό που νιώθετε και σας βασανίζει. Μην αφήνετε πράγματα να σας αναστατώνουν τώρα. Δεν είναι αρνητική όψη αυτή.

Υδροχόος: Οικογένεια και σπίτι τραβάνε τώρα την προσοχή σας. Ενδεχομένως να νιώθετε ένα άγχος για την προσωπική σας ζωή αλλά αυτές τις μέρες προσέχουμε, δεν παίρνουμε αποφάσεις. Μπαίνετε σε διαδικασία αλλαγών σιγά σιγά.

Ιχθείς: Η όψη Αφροδίτης Ουρανού βοηθά να επικοινωνήσετε ιδέες. Μπορεί τώρα, επίσης, να προκύψει κάτι στα προσωπικά σας. Θετικά όλα φαίνονται τώρα. Προσοχή μη δημιουργηθούν μικρές παρεξηγήσεις τώρα, το ΣΚ.