Βρήκα τα ωραιότερα art prints και ανανέωσα το σπίτι μου

Η μεγάλη αλλαγή που έκανα για να υποδεχτώ τη νέα σεζόν

Ξέρεις ότι είναι η πιο ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας. Άγχος, αβεβαιότητα αλλά και ανυπομονησία για να επιστρέψουμε στο «πριν». Ίσως η μοναδική φορά που δεν κοιτάω μπροστά στη ζωή μου αλλά αναπολώ το παρελθόν.

Μέσα στην καραντίνα μετακόμισα και το σπίτι χρειάστηκε καιρό για να πάρει την τελική του μορφή. Έπιπλα από το παλιό αλλά και νέα συνθέτουν το μέρος που πλέον ζω περισσότερο. Εδώ δουλεύω, εδώ συναντώ φίλους μου, εδώ απολαμβάνω τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Η νέα σεζόν μπορεί να μην μπαίνει με τη φόρα των προηγούμενων, καθώς μας βρίσκει ακόμα μουδιασμένους αλλά είναι στο χέρι σου να το αλλάξεις. Εγώ, τουλάχιστον, το έκανα.

Βρες τα RAY OF LIGHT art prints εδώ

Αφού ολοκλήρωσα την πρώτη φάση του σπιτιού, αποφάσισα ότι τώρα πρέπει να κάνω το απαραίτητο upgrade. Να δώσω πνοή, καλαισθησία και έξτρα «πόντους» στα παλιά και νέα έπιπλα. Τι καλύτερο από art prints σε minimal (ή και όχι) κάδρα; Πώς, όμως, θα διαλέξω το σωστό κάδρο; Κι αν θέλω να εκτυπώσω μια φωτογραφία που ήδη έχω για να κάνω έναν τοίχο-κολάζ με μικρά κάδρα, πώς θα βρω ποια κορνίζα ταιριάζει; Είχα πολλές απορίες.

Βρες τα RAY OF LIGHT art prints εδώ

Μέσα σε όσα σκεφτόμουν, βασικό κριτήριο ήταν να μη φτιάξω ένα σπίτι σαν όλα τα άλλα που βλέπεις παντού αλλά και να κάνω αυτό που όλοι μαζί από τα social media αποφασίσαμε, κατά τη διάρκεια της καραντίνας: Να στηρίξουμε Έλληνες δημιουργούς και επιχειρηματίες. Άσε που έτσι γλιτώνεις απ’το να γεμίσεις το σπίτι σου με κάδρα που «τα έχουν όλοι».

Βρες το REBIRTH art print εδώ.

Κάπου ανάμεσα, λοιπόν, σε netflix και νέες συνταγές που έμαθα να φτιάχνω, ανακάλυψα το Filotechno.com. Ελληνικής καταγωγής, ποιοτική δουλειά, art prints που γίνονται σε συνεργασία και πλήρη υποστήριξη καλλιτεχνών και κομμάτια που δε θα βρεις αλλού.

Βρες το REBIRTH art print εδώ.

Στο Filotechno βρήκα το ύφος που έψαχνα, διαφορετικό για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, με βασικό κριτήριο την υψηλή αισθητική. Στα δύο art prints έβαλα τη διαχρονική μαύρη κορνίζα και στο τρίτο, όπως βλέπεις, συνδύασα κάτι πιο έντονο. Μπορείς, όμως, στην κατηγορία Custom Frames να φτιάξεις τη δική σου κορνίζα ακριβώς όπως τη θέλεις. Όπως και στο A.I. framer μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία που έχεις, θέλεις να εκτυπώσεις κι εκεί θα σου γίνει η πρόταση για την κορνίζα που ταιριάζει χρωματικά.

Βρες τα RAY OF LIGHT art prints εδώ

Όπως φαντάζεσαι, την παραγγελία την έκανα online και ήρθε σε 5 εργάσιμες, με δωρεάν τοποθέτηση των art prints στις κορνίζες που διάλεξα. Άλλη μια υπηρεσία του Filotechno που μου έλυσε τα χέρια. Αν αγοράσεις μόνο τα art prints να ξέρεις πως αφενός το shipping είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ και αφετέρου αποστέλλονται μέσα σε σκληρό κύλινδρο για απόλυτη ασφάλεια.

Μπες στο Filotechno να δεις όσα έχουν και… thank me later!

 

ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝHΣ

MR. TIPSTER

Γράφει για όσα τον ενδιαφέρουν, αξίζουν την προσοχή σου και του κινούν την περιέργεια να γνωρίσει.

No Comments Yet

Comments are closed