Κορονοϊός: Το ιατρικό app που θα σε βοηθήσει να μάθεις αν έχεις συμπώματα αλλά και τι να κάνεις

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς. Ακόμα και όταν έχουμε κάποια πρώτα συμπτώματα παρόμοια µε αυτά του κορονοϊού, οι σαφείς οδηγίες είναι να παραμείνουµε σπίτι και από εκεί να έρθουμε σε επαφή µε τον γιατρό µας.

Τα θετικά νέα είναι ότι στον αγώνα κατά του ιού έχουμε για σύμμαχό µας την τεχνολογία. Η ελληνογαλλική startup επιχείρηση “Dr. Button”, µε στόχο να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του ιού, αποφάσισε να παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες τηλεϊατρικής σε συνεργασία με Περιφέρειες και Ιατρικούς Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, καθώς και με ιατρούς που εθελοντικά συμμετέχουν στο εγχείρημα, για όλο το διάστημα που μένουμε σπίτι.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός.

Οι χρήστες που ενδιαφέρονται:

  1. Κατεβάζουν την εφαρμογή “Dr. Button”,
  2.  Επιλέγουν έναν εξειδικευμένο ιατρό που συνεργάζεται µε την πλατφόρμα και προχωρούν σε βιντεοκλήση μέσω της εφαρμογής,
  3.  Ο ιατρός εκτιμά τα συμπτώματα και κάνει έναν πρώτο έλεγχο, παρέχοντας τις κατάλληλες συµβουλές.

Η υπηρεσία παρέχεται σε όλη την Ελλάδα, δωρεάν. Αν λοιπόν διαπιστώσουµε ότι είτε εμείς είτε κάποιο κοντινό µας πρόσωπο εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μπορούμε εύκολα να κάνουμε µία πρώτη εκτίμηση, χωρίς κόστος, χωρίς κόπο, και κυρίως χωρίς να μετακινηθούμε. Παραμένουμε ψύχραιμοι, μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.

Κατεβάστε εδώ το app: https://app.drbutton.gr/app

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed