Με τους περιβαλλοντικούς παράγοντες να είναι γνωστό ότι επηρεάζουν την υγεία του δέρματος, μια πρόσφατη μελέτη της Compare the Market AU αποκαλύπτει τις 10 χειρότερες πόλεις παγκοσμίως για την υγεία του δέρματος. Η έρευνα, η οποία εξέτασε παράγοντες όπως ο δείκτης UV, οι ώρες ηλιοφάνειας και τα επίπεδα ρύπων, η έρευνα αποκαλύπτει:

Το Τορόντο βρίσκεται στην πρώτη θέση ενώ η Αθήνα κατατάσσεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως και στη 2η θέση στην Ευρώπη με δείκτη UV στο 4,92, ακολουθούμενη από το Φοίνιξ στις ΗΠΑ και τη Βουδαπέστη. Το Πόρτο κατατάσσεται στην 7η θέση μεταξύ των χειρότερων πόλεων για το δέρμα μας.

Στο TikTok, το #skintok έχει συγκεντρώσει 13,4 δισεκατομμύρια προβολές, καθώς οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζητούν συμβουλές και κόλπα για τη φροντίδα του δέρματός τους. Όμως, με περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ρύπανση και η έκθεση στον ήλιο που αποδεδειγμένα επηρεάζουν την υγεία του δέρματος, ποιες είναι οι χειρότερες πόλεις για το δέρμα σας, παγκοσμίως; Για να ρίξει φως στις επιπτώσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων στην υγεία του δέρματος, η νέα έρευνα της Compare the Market AU ανέλυσε διάφορους παράγοντες όπως ο δείκτης UV, τα επίπεδα ρύπων και η διάρκεια της ηλιοφάνειας για να αποκαλύψει τις πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα μας.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.