H APIVITA παρουσιάζει το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE στο Κολωνάκι

Μια μοναδική εμπειρία 5 αισθήσεων με έμπνευση από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, αφιερωμένη στην υγεία και στην ομορφιά

Η APIVITA, μέσα από τη διεθνή της διαδρομή της από το 1979, παρουσιάζει το πρωτοποριακό κατάστημα ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE και μας προσκαλεί όλους να ανακαλύψουμε μια μοναδική, προσωπική εμπειρία που αγγίζει όλες τις αισθήσεις.

Το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE, την αρχιτεκτονική μελέτη και διαμόρφωση του οποίου επιμελήθηκε με πολύ έμπνευση και πάθος η αρχιτέκτονας Ειρήνη Μπούρλου, στεγάζεται σε ένα επιβλητικό νεοκλασικό κτήριο στην οδό Σόλωνος στο Κολωνάκι και συμπυκνώνει την ξεχωριστή  φιλοσοφία, τις αξίες και τις πηγές έμπνευσης της APIVITA. Στους 5 φιλόξενους ορόφους του ξεδιπλώνεται  η δύναμη της φύσης, τα μυστικά της κοινωνίας της μέλισσας, η πλούσια ελληνική χλωρίδα και  η ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς.

Το κατάστημα έχει πολλαπλές καλλιτεχνικές αναφορές:  η εξωτερική πόρτα και ο χώρος του ταμείου είναι ειδικά σχεδιασμένα έργα του γλύπτη Νίκου Παπουτσίδη που εμπνέεται από τον κόσμο της APIVITA και τα σύμβολά του.  Στο ισόγειο δεσπόζει ένα μεγάλο τραπέζι φτιαγμένο από ανοικτές κυψέλες – σύμβολο της χαρακτηριστικής ελληνικής φιλοξενίας, όπου πάντα προσφέρεται ζεστό τσάι με μέλι – και ένα εντυπωσιακό ομοίωμα ελιάς, έργο του γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή, παραπέμποντας στη σοφία, στη γνώση και στην ελληνική φύση.

Στο ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE πρωταγωνιστές είναι τα προϊόντα, τα οποία παρουσιάζονται με μια ιδιαίτερη αισθητική που συνδυάζει παραδοσιακά μοτίβα  με ειδικά διαμορφωμένες μεταλλικές κατασκευές βιομηχανικού ύφους.

Στον πρώτο όροφο κυριαρχεί το Natural Pharmacy, όπου με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μπορεί κανείς να δημιουργήσει τα δικά του προσωπικά καλλυντικά, εμβαθύνοντας στο φαρμακευτικό παρελθόν της APIVITA. Επίσης, μπορεί να γνωρίσει τα μέλια και τα βότανα της APIVITA.  Ακολουθεί η αυθεντική καινοτομία του Juicy Bee, του πρώτου βιολογικού Juice Bar στην Ελλάδα με πρωτότυπες, φρέσκες, δυναμωτικές και αποτοξινωτικές προτάσεις για όσους επιθυμούν να έχουν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής ή να τονώσουν την καθημερινότητά τους με φυσική ενέργεια. Παράλληλα, τα τραπέζια και οι άνετοι πάγκοι προσφέρονται για χαλάρωση, διάβασμα  και ανταλλαγή σκέψεων.

Ο δεύτερος όροφος ανήκει στη γνώση: Η αίθουσα Ιπποκράτης αποτελεί ένα σημείο αναφοράς τόσο για τη γνώση της ελληνικής φύσης και της κοινωνίας της μέλισσας, όσο και για καλλιτεχνικές εκθέσεις, «πράσινες» συζητήσεις και θεματικές παρουσιάσεις.

Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το Nature’s Ηair Studio & Barber Shop, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών, ασφαλείς βαφές, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις δύο παραδοσιακές ξύλινες καρέκλες κουρείου.

Ο τελευταίος όροφος φιλοξενεί το Beehive SPA, ένα spa πραγματική κυψέλη! Οι τοίχοι είναι επενδεδυμένοι με τμήματα αποσυναρμολογημένων κυψελών, η οροφή  είναι κατασκευασμένη από κρύσταλλο σε μελί χρώμα και ο ειδικός φωτισμός δημιουργεί στον επισκέπτη την αίσθηση του εσωτερικού μιας κυψέλης. Στο Beehive SPA μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που αποτυπώνουν τη μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση της APIVITA για την ευεργετική επίδραση των μελισσοκομικών προϊόντων καθώς και των αιθεριων και φυσικών ελαίων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

Το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE αποτελεί μια  ολοκληρωμένη εμπειρία  καινοτόμων προϊόντων και πράσινων υπηρεσιών στο κέντρο της πόλης και προτείνει μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής που αξίζει κανείς να γνωρίσει.

Πληροφορίες:

ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE 

Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι

Τηλ. 210-3640560

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα & Σάββατο: 09:00-17:00

Τρίτη – Παρασκευή: 09:00-21:00

 

Πώς να πετύχεις ένα street style look με τον πιο sustainable τρόπο

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed