Τα 3 φυτά που θα φτιάξουν τη διάθεσή σου

Μικρές πινελιές που αλλάζουν το σπίτι μας

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα φυτά μέσα στο σπίτι και πόσο βοηθούν στην ψυχολογία αλλά και την καλύτερη ποιότητα ζωής, ωστόσο υπάρχουν 3 συγκεκριμένα είδη που αν τα έχουμε στο σπίτι μας υπόσχονται να μας boostάρουν την ψυχολογία.

Βασιλικός

Εκτός του ότι καθαρίζει γύρω του τον αέρα, ο βασιλικός έχει αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιασικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Διώχνει τα κουνούπια και από πολλούς θεωρείται ότι έχει μια πνευματική θεραπευτική επίδραση. Επίσης, βοηθάει στην όρεξη καθώς η ολιστική του προσέγγιση λέει πως αν μυρίσεις βασιλικό πριν το φαγητό σου ανοίγει την όρεξη και βοηθά καλύτερα στην πέψη.

Παιώνια

Λένε πως φέρνει καλή τύχη και μάλιστα οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως η μυρωδιά της αλλά και η όψη της βελτιώνουν την ψυχολογία μας. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα διακοσμητικά φυτά.

Γιασεμί

Ακόμα ένα φυτό που θεωρείται ότι φέρνει καλοτυχία και καλή ψυχολογία. Άλλωστε η μυρωδιά του γιασεμιού είναι μοναδική, που μόνο και μόνο που θα υπάρχει στον χώρο, η διάθεση θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed