Τώρα μπορείς να επισκεφτείς ψηφιακά το Fondazione Prada

Φέρε μαγευτικές εικόνες στον καναπέ σου με λίγα κλικς

Το Fondazione Prada ιδρύθηκε το 1993 στο Μιλάνο από την οικογένεια Prada και είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό, προβάλλοντας την αρχιτεκτονική, τον κινηματογράφο, τη φιλοσοφία και πολλά ακόμα. Επιπλέον φιλοξενεί κάθε σεζόν τις ανδρικές και γυναικείες επιδείξεις του οίκου.

Μπορεί το ίδρυμα Prada να έκλεισε τις φυσικές του πόρτες, ωστόσο ανακοίνωσε με σχετικό δελτίο Τύπου πως θα λειτουργεί μέσω μια ηλεκτρονικής πλατφόρμας ώστε να γίνουν και τα e-courses που έχουν προγραμματιστεί.

«Με σκοπό να μετατρέψουμε μια περίοδο κρίσης σε ευκαιρία μελέτης και ανάλυσης, βιώνουμε νέους τρόπους λειτουργίας και επικοινωνίας. Ελπίζοντας να αμφισβητήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τους συμβατικούς τρόπους με τους οποίους ασχολούμαστε με τον πολιτισμό, το ίδρυμα θα μετατρέψει τον ιστότοπό του και τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης σε ένα “εργαστήριο ιδεών”. Μαζί με τις νέες συνεντεύξεις, τα βίντεο και τις εικόνες που διατίθενται και σε άλλες χώρες, το ίδρυμα πρόκειται να παράσχει ένα γλωσσάριο, το οποίο θα εξερευνήσει τα πλούσια αρχεία του Fondazione Prada και θα αντικαταστήσει τα κινηματογραφικά προγράμματα με μια επιμελημένη υπηρεσία συνεχούς ροής» γράφει το ίδρυμα σε σχετική ανακοίνωση.

Μπες εδώ.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed