Ο Γιάννης Αγγελάκας για την τραγωδία στα Τέμπη: «Θα ανέβαινα στο τρένο αν ήξερα ότι έδιναν αποζημιώσεις»

Οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις τους

«Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο» έγραψε ο καλλιτέχνης σε μια ειρωνική δήλωση προς την κυβέρνηση, και τα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν.

Αναφέρει πως αν ήξερε ότι η κυβέρνηση θα έδινε αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες, τότε θα έμπαινε κι εκείνος στο τρένο. Έτσι αποφάσισε να σχολιάσει τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη. Μπορεί, φυσικά, να μην απαλύνουν τον πόνο των οικογενειών αλλά σίγουρα μια τέτοια ειρωνική ανάρτηση δεν είναι ευχάριστη για τις οικογένειας που τα παιδιά τους ήταν στις μοιραίες αμαξοστοιχίες. Άρα εδώ μιλάμε για μια λογική που εκφράστηκε με ακραίο τρόπο άρα χάνει το δίκιο του;

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed