Έχεις δει το 72 μέτρων yacht που γυρίστηκε το clip των REC;

Εντυπωσιακές εικόνες για το νέο summer hit

Ο Άρης Λουμάκης, η Ξένια και ο Mike πιστεύουν πως αυτό το καλοκαίρι επιτρέπονται όλα και παρασύρονται στην ορμή ακόμα και της πιο τρελής ιδέας που είχαν.

Αυτή τη φορά το #1 Urban Pop συγκρότημα στην Ελλάδα ενώνει τη φωνή του σε ένα τραγούδι που έγραψε ο hit maker της σεζόν, Λεωνίδας Σώζος, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους ένα χρόνο μετά το αγαπημένο «Αυτό που ζούμε».

Και επειδή το όνειρο πρέπει να κρατά για πάντα, όλα αυτά αποτυπώνονται στο νέο music video των REC που υπογράφει ο master του είδους Alex Κωνσταντινίδης για να δώσει εικόνα στη νέα τους επιτυχία.

Κι έτσι, η τρέλα γίνεται πραγματικότητα!

Ο Άρης αποφασίζει να τρέξει με μια DUCATI Scrambler στην έρημο νιώθοντας την αδρεναλίνη του να ξεφεύγει από τα «επιτρεπόμενα» όρια αλλά και να βιώσει την απόλυτη αυτάρκεια σε ένα απομονωμένο νησί με μόνη παρέα τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού.

Και όσο εκείνος, ξεπερνά τον εαυτό του, η Ξένια μπλέκεται σε ένα υδάτινο παραμύθι! Αφήνει τον βυθό που φαίνεται να είναι ο «φυσικός» της χώρος και συναντιέται με τον Mike σε ένα καλοκαιριού του όνειρο. Το σκηνικό όμως δεν είναι το συνηθισμένο!

Ένα Mega Yacht 72 μέτρων, που έχει φιλοξενήσει προσωπικότητες παγκοσμίου φήμης με κόστος ενοικίασης περισσότερα 640.000 δολάρια την εβδομάδα, γίνεται το location που η πιο μεγάλη τρέλα τους παίρνει σάρκα και οστά.

Δες το video clip:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed