Αυτοί είναι οι top προορισμοί του Μαρτίου

Αντισυμβατικές επιλογές για τον πιο κρύο μήνα της χρονιάς

Αν και πολύ περίεργος μήνας είναι επίσης και πολύ ωραίος για να ταξιδέψεις και να επισκεφθείς μερικά πολύ όμορφα μέρη του κόσμου.

Σύμφωνα με το Archtectural Digest, οι ταξιδιώτες επιλέγουν τον Μάρτιο ως ένα μήνα που μπορούν εύκολα να πάρουν άδεια αλλά και να βρουν πολύ καλά εισιτήρια και διαμονή σε value for money τιμή.

Ποια είναι όμως τα must μέρη που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος τον Μάρτιο;

Μόναχο, Γερμανία – Αν και αρκετά «αντισυμβατικός» προορισμός, η Ευρωπαϊκή πόλη έχει ένα δικό της ξεχωριστό και ζωντανό vibe. Θα απολαύσεις σίγουρα την παραδοσιακή κουζίνα αλλά και το πεντανόστιμο ζεστό κρασί.

Marakesh, Μαρόκο – Ένας προορισμός Μεσογειακός με αρκετά ζεστό καιρό ακόμα και τον Μάρτιο. Αξίζει να χαζέψεις στα στενά την τοπική αρχιτεκτονική και τέχνη ενώ σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν τα έντονα χρώματα και η φιλοξενία των ντόπιων.

Βοστώνη, ΗΠΑ – Ένας πιο εναλλακτικός αλλά εξίσου ωραίος προορισμός στην Αμερική, για να ξεφύγεις από την κλασική Νέα Υόρκη. Θα λατρέψεις την κουλτούρα αλλά και τον τρόπο ζωής των ντόπιων εκεί ενώ έχει να δεις και να κάνεις πάρα πολλά πράγματα!

Ρέικιαβικ, Ισλανδία – Μπορεί να έχει πολύ κρύο αξίζει όμως να ζήσεις και να δεις τη ζωή των Βόρειων Ευρωπαίων. Τα μικρά σπίτια ίδιας αρχιτεκτονικής αλλά και τα επιβλητικά βουνά στα περίχωρα δίνουν ένα ξεχωριστό στιλ στην πόλη και την κάνει πολύ ξεχωριστή.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed