Θέλεις να ταξιδέψεις μόνο από 60 ευρώ; Τώρα μπορείς!

Απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Βασιλεία, Μάλαγα, Κλουζ – Ναπόκα, Πόρτο, Ζαντάρ και Ζάγκρεμπ

Η Aegean επιστρέφει με νέα προσφορά-αφορμή για να κανονίσεις το επόμενο ταξίδι σου με απευθείας πτήσεις από και προς την Αθήνα από 60 ευρώ.

Πόρτο, Πορτογαλία

Το Πόρτο (αναφερόμενο και Οπόρτο) είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας, μετά την πρωτεύουσα Λισσαβώνα. Τοποθετημένη κατά μήκος των εκβολών του ποταμού Ντούρο (Douro), στα βόρεια της χώρας, είναι ένα από τα παλαιότερα Ευρωπαϊκά κέντρα και έχει ενταχθεί στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 1996. Το κρασί Βίνιο ντο Πόρτο (Vinho do Porto, κρασί του Πόρτο) οφείλει το όνομά του στην πόλη του Πόρτο. Είναι μια από τις βιομηχανοποιημένες περιοχές στην Πορτογαλία. Την πόλη του Πόρτο επισκεφτήκαμε κι εμείς πριν λίγες εβδομάδες και tips μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Μήπως ήρθε η ώρα να επισκεφτείς το Πόρτο; Κλείσε τώρα το εισιτήριο σου εδώ!

Μάλαγα, Ισπανία

Η Μάλαγα (στα ισπανικά, Málaga) είναι μια πόλη και δήμος της Ισπανίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας που ανήκει στην Αυτοδιοικούμενη Περιφέρεια της Ανδαλουσίας. Βρίσκεται στην δυτική άκρη της Μεσογείου και στη νότια ακτή της Ιβηρικής χερσονήσου, γύρω στα 100 χιλιόμετρα ανατολικά του στενού του Γιβραλτάρ. Η πόλη βρίσκεται στο κέντρο ενός κόλπου που περιτριγυρίζεται από οροσειρές και τη διασχίζουν δύο ποταμοί, ο Γκουαδαλμεδίνα και ο Γκουαδαλόρθε. Η Μάλαγα είναι η έκτη πόλη της Ισπανίας βάσει πληθυσμού, η μεγαλύτερη από αυτές που δεν είναι πρωτεύουσες Αυτοδιοικούμενης Περιφέρειας, η δεύτερη της Ανδαλουσίας και η τεσσαρακοστή έκτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φύγαμε για Μάλαγα; Δες εδώ τις τιμές από την Aegean και κλείσε άμεσα το εισιτήριο σου!

Ζάγκρεμπ, Κροατία

Το Ζάγκρεμπ (κροατικά: Zagreb) είναι η πρωτεύουσα της Κροατίας. Το ιστορικό τμήμα της πόλης βόρεια της Πλατείας Μπαν Γέλατσιτς αποτελείται από το Γκόρνι Κραντ και το Κάπτολ, μεσαιωνικό αστικό σύνολο εκκλησιών, ανακτόρων, μουσείων, πινακοθηκών και κυβερνητικών κτιρίων, που είναι δημοφιλή για τους τουρίστες στις περιηγήσεις. Τα πολλά μουσεία του Ζάγκρεμπ εκφράζουν την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό όχι μόνο του Ζάγκρεμπ και της Κροατίας, αλλά επίσης της Ευρώπης και του κόσμου. Περίπου τριάντα συλλογές σε μουσεία και πινακοθήκες περιέχουν πάνω από 3,6 εκατομμύρια εκθέματα, πέραν των εκκλησιαστικών και ιδιωτικών συλλογών. Το Αρχαιολογικό Μουσείο περιλαμβάνει σχεδόν 400.000 ποικίλα έργα τέχνης και μνημεία, που έχουν συγκεντρωθεί επί χρόνια από πολλές διαφορετικές πηγές. Διασημότερα είναι η Αιγυπτιακή συλλογή, η μούμια του Ζάγκρεμπ και επίδεσμοι με την αρχαιότερη Ετρουσκική επιγραφή στον κόσμο (Liber Linteus Zagrabiensis) καθώς και η νομισματική συλλογή.

Αυτοί οι 3, όμως, δεν είναι οι μοναδικοί προορισμοί που θα βρεις εισιτήρια των 60 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα προς Βασιλεία, Μάλαγα, Κλουζ – Ναπόκα, Πόρτο, Ζαντάρ και Ζάγκρεμπ με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και την 05.02.2018 για πτήσεις με την Aegean από 26.03.2018 έως και 29.10.2018. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.

Βασιλεία: 60€ από Αθήνα, 47€ προς Αθήνα
Μάλαγα: 67€ από Αθήνα, 48€ προς Αθήνα
Κλουζ – Ναπόκα: 60€ από Αθήνα, 45€ προς Αθήνα
Πόρτο: 67€ από Αθήνα, 51€ προς Αθήνα
Ζαντάρ: 60€ από Αθήνα, 44€ προς Αθήνα
Ζάγκρεμπ: 60€ από Αθήνα, 55€ προς Αθήνα

Δες εδώ όλες τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της Aegean Airlines μέσα από το LOW FARE calendar και πέταξε φτηνά με την καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρία της Ευρώπης!