Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι δηλώσεις για τα κορίτσια του GNTM, λίγο πριν τον τελικό

Όσα είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, art director του GNTM, βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των ΚούΚου» και μίλησε για τη φετινή σεζόν του παιχνιδιού αλλά και τα κορίτσια που έφτασαν στον τελικό.

Κάτια Ταραμπανκό: «Είναι ένα πάρα πολύ δυναμικό κορίτσι. Όπου τη ρίξεις θα κάνει σωστά τη δουλειά της, είναι επαγγελματίας. Δε θα προβληματιστεί με κάποιο concept, δε φοβάται, δε νιώθει αμφιβολία για τον εαυτό της. Έχει μια δύναμη που μου αρέσει. Έχει σιγουριά για τον εαυτό της και μερικοί το θεωρούν έπαρση αλλά αυτό βοηθά στη δουλειά.»

Κέισι Μίζιου: «Αγαπημένη, τη λατρεύω. Είναι άλλο ένα κορίτσι που ξέρει ότι είναι σέξι και δεν το φοβάται. Τη βοήθησε και η Βίκυ σε αυτό. Κατάφερε στο concept με τις χήρες να δημιουργήσει μια σιωπή γύρω της. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις τέτοια συναισθήματα μέσα σε πολύ κόσμο. Είμαι υπερήφανη».

Άννα-Μαρία Ηλιάδου: «Είναι η μικρή Ζεν. Την αγάπησα όταν είδα να με μιμείται. Η πιο δυνατή στιγμή της ήταν στις Κοκκινοσκουφίτσες. Έκανε ένα άλμα εκεί, έπαιξε με το πρόσωπό της. Έχει αυτό από τη φύση και πρέπει να το δουλέψει… και το έκανε. Έχει τόσα καλά. Η φύση της έδωσε τα πάντα απλόχερα. Σε ένα casting δεν την ξεχνάς ποτέ, θα κερδίζει πάντα. Θα τη θυμάσαι ό,τι κι αν σου αρέσει ως στερεότυπο»

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed