Τάσος Χαλκιάς: Η αποχή από την τηλεόραση & η παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας για την παρουσιάστρια, την πίστη αλλά και τις τηλεοπτικές παραγωγές που «δεν λυπούνται τον κακομοίρη τον τηλεθεατή»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου και τη δήλωσή του για τον χριστιανισμό που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Δεν είναι απολυτά δίκη μου επιλογή η αποχή από τις σειρές. Δεν υπήρχε ίσως η ανάγκη να επενδύσουν πάνω μου».

Για το περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Δεν έχασα καθόλου την ψυχραιμία μου, μίλησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα σε αυτήν την κυρία. Εκείνο που με ενόχλησε δεν ήταν, όπως ειπώθηκε, η αναμονή, αν και ξεπέρασε κατά πολύ τα 35 λεπτά. Όταν έχεις κάνει έναν αγώνα 50 ετών και ακούς ας αρχίσουμε με αυτό που ξεκινήσατε το ‘Love Sorry’ κάτι παθαίνεις. Το ‘Love Sorry’ το έκανα έχοντας ήδη 20 χρόνια πορείας στον χώρο. Άρα δεν γνωρίζεις ποιος είναι απέναντί σου».

Αναφερόμενος στην καριέρα του είπε: «Πριν το ‘Love Sorry’ είχα συνεργαστεί ξανά με την Ελένη Μαβίλη στο ‘Χαϊ Ροκ’. Είχε όλες τις προδιαγραφές να κάνει επιτυχία. Ήθελα και μπόρεσα να αποδώσω τα χαρακτηριστικά του λαϊκού ηρώα όπως ήταν ο Σάκης ο υδραυλικός. Το ‘Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη’ ήταν φράση της Ελένης Μαβίλη η οποία στο στόμα το δικό μου έγινε δίκη μου. Τριάντα χρονιά μετά ο κόσμος ακόμη με σταμάτα στον δρόμο και μου λέει ‘γεια σου ρε Σάκη’».

Για το πρόβλημα της υγείας που πέρασε, σημειώνει: «Δε με άλλαξε ιδιαίτερα η περιπέτεια υγείας που πέρασα. Το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί και δε θα αποκατασταθεί ποτέ γιατί ήταν λάθος των γιατρών. Έχω μία δυσκινησία και έναν διαφορετικό τρόπο βαδίσματος πλέον».

Για την πίστη στον Θεό είπε: «Μέσα στον χριστιανισμό σέβομαι απολυτά ένα πρόσωπο, τη Θεοτόκο. Ο ίδιος ο χριστιανισμός δεν επιτρέπει στη γυναίκα να μπει μέσα στο ιερό, ούτε καν στο άβατο του Αγίου Όρους. Γιατί; Αρνείται η πίστη αυτή τον ίδιο τον άνθρωπο που έφτιαξε ο Θεός».


 


 

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed