Τάκης Καραγκούνιας κατά Άρη Σοϊλέδη: «Δεν έπαιξε τίμια»

«Ο Μαρτίκας είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος μίλησε τόσο για την εμπειρία του στο παιχνίδι όσο και για τους συμπαίκτες του.

«Ήταν κάτι το μοναδικό, ένας σταθμός στη ζωή μου» δήλωσε σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως δεν τον δυσκόλεψαν οι κακουχίες ή η έλλειψη φαγητού αλλά οι προστριβές και η έλλειψη του ευ αγωνίζεσθαι. «Θα μπορούσα να αλλάξω τη συμπεριφορά μου και να έχω άλλη τακτική, να υποκρίνομαι όπως κάνουν όλοι» είπε ο Καραγκούνιας στην κάμερα της εκπομπής.

Στη συνέχεια δήλωσε πως ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ο πιο έξυπνος παίκτης του φετινού κύκλου και θα τον έβλεπε στον τελικό του Survivor για αυτό το λόγο, παρόλο που δεν εξελίσσεται αγωνιστικά. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως στην τελευταία αποχώρηση του ριάλιτι επιβίωσης, το όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Μαρτίκα.

Τέλος, ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε κάποιες δηλώσεις και για τον Άρη Σοϊλέδη επισημαίνοντας οτι «Για εμένα, έχει κάνει κάποια πράγματα, τα οποία δεν μπορώ να τα συγχωρήσω. Δεν έπαιξε τίμια το παιχνίδι, εγώ αυτό δεν μπορώ να το ξεπεράσω».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed