Στέλιος Λεγάκης: «Με τη σύντροφό μου θέλαμε παιδί, είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία και για τους δύο μας»

Ο Στέλιος Λεγάκης μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, τις «παραξενιές» της λόγω… ορμονών και τον λόγο που πάει με τα… «θέλω» της

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. «Γίνομαι πατέρας! Είναι κάτι πολύ καινούριο για εμένα. Είναι κάποιες φάσεις που δεν το συνειδητοποιώ. Θέλαμε και εγώ και η σύντροφός μου παιδί, πάντα έλεγα ότι δεν θέλω να γίνει παιδί «κατά λάθος». Η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία και για τους 2 μας πρωτόγνωρη, πάω με τα θέλω της γυναίκας μου», ανέφερε σχετικά ο Στέλιος Λεγάκης.

«Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες είναι ορμόνες… πριν δεν έτρωγε φέτα και τώρα τρώει πολύ η γυναικά μου», επεσήμανε, ενώ συμπλήρωσε τι φύλο θα ήθελε να έχει το μωρό. «Θα ήθελα πολύ να έρθει ένα κοριτσάκι», είπε.

Για τα επαγγελματικά του ο Στέλιος Λεγάκης, δήλωσε πως, «ξεκινάμε στο «Αγιονέρι» στις 16 Σεπτέμβριου. Η τελευταία κυκλοφορία μου ήταν το τραγούδι «Ποιος» αλλά ετοιμάζουμε και νέα κομμάτια».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed