Στην εκπομπή του Γρηγόρη Κουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, για να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης. Μεταξύ άλλων όμως εκφράστηκε με αρκετά καταγγελτικό τόνο απέναντι στο “The Bachelor” το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «μια ατόφια εκπόρνευση της γυναίκας».

«Στο Bachelor εγώ να πάω να κάνω τι;» ξεκίνησε να λέει ο Μαρτίκας όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας τον ρώτησε αν θα γινόταν ο επόμενος Bachelor. Ο πρώην Survivor συνέχισε την απάντησή του τονίζοντας οτι «Δε θα ήθελα να εκφραστώ για αυτή την εκπομπή. Νομίζω ότι δεν θα ήθελα να προκαλέσω εκφράζοντας την άποψη μου απέναντι σε αυτή την εκπομπή. Νομίζω ότι είναι μια ατόφια εκπόρνευση της γυναίκας. Εμένα με αηδιάζει αυτή η εκπομπή».

Ωστόσο δε σταμάτησε τους χαρακτηρισμούς για το ριάλιτι του Alpha σε αυτό το σημείο. «Δεν νομίζω ότι μπορώ να εκφραστώ με άλλα λόγια. Θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή πραγματικά υποβιβάζει τόσο πολύ την γυναικεία φύση και υπόσταση σε τέτοιο βαθμό που πραγματικά δεν θα ήθελα να υπήρχε σαν παιχνίδι». Παίρνοντας το λόγο μάλιστα, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ «Θεωρώ το Bachelor την μεγαλύτερη προσβολή για μια κοπέλα». Δες περισσότερα στο απόσπασμα εδώ:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου