Πέτρος Κωστόπουλος: «Στο Ντουμπάι ήταν κι άλλοι που δεν είδατε ή κάνατε πως δεν είδατε»

«Ευχήθηκαν να ψοφήσουν τα παιδιά μου. Εγώ έφερε την οικονομική καταστροφή, όχι οι τράπεζες, εγώ φέρνω και τον κορονοϊό…»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε από το Ντουμπάι και δίνει απρόσμενες απαντήσεις.

«Όλοι μέσα στην πτήση αυτή -και οι 150- αρνητικοί στο τεστ κορονοϊού και απ’ ότι είδα πάλι χθες στα νοσοκομεία τα ίδια γίνονται. Εγώ πήγα στο Ντουμπάι γιατί δουλεύω και είναι γνωστό και δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα με τα αρνητικά σχόλια γιατί είναι “ανθρωποφαγικά”. Κάποιος που δεν είναι στη ζωή σου, την παρακολουθεί και κάνει σχόλια επειδή έτσι φαντάζετε ότι είναι. Εγώ εκεί πήγα γιατί έπρεπε να πάω για τη δουλειά μου και να γνωρίσω κάποιο κόσμο».

«Ο καθένας που μιλά και εγκληματεί και “δολοφονεί” προσωπικότητες και γράφει να ψοφήσουν τα παιδιά σου και χειρότερα, αυτά είναι τα κτήνη του διαδικτύου».

Τέλος, αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχτηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Με κάποια σχόλια γελάω με κάποια ενοχλούμε. Ποιος κέρδισε εγώ ή ο Τσιτσιπάς. Τι φταίει ο Τσιτσιπάς να του επιτίθενται;»

Δες τις δηλώσεις του στα δύο παρακάτω videos:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed