«Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η ‘αχίλλειος πτέρνα’ μου»

«Πέρασα μια περίοδο πρόσφατα που έλεγα μήπως με μια παρέα να κάναμε ξανά κάτι τηλεοπτικό. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, αν είναι να έρθει θα έρθει και τότε θα το συζητήσω. Τότε είχα ‘ζοριστει’ πολύ στο κομμάτι του αυθορμητισμού, όχι στο MAD. Προσπάθησαν αρκετοί να με βάλουν σε καλούπι. Το ‘Masterchef’ ήταν ένα από αυτά τα πρότζεκτ. Μου έλεγαν πώς θα στέκομαι και τι θα φοράω».

Για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δε θυμάμαι καθόλου εκείνη την περίοδο να φτάνει στα αυτιά μας η στεναχώρια της Ζήνας Κουτσελίνη και η ενόχλησή της. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της δια ζώσης, οι δηλώσεις που έχω κάνει μετά από αυτό το γεγονός είναι πολύ συγκεκριμένες και παραμένω σε αυτές. Η δημόσια ‘σφαίρα’ δεν είναι ο τόπος για να λυθεί το ζήτημα, έχει πάρει πολύ φως. Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η ‘αχίλλειος πτέρνα’ μου, προσπαθώ για αυτό. Δε θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ».

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.