Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους με τα αρρωστημένα μυαλά να μην τιμωρούνται πιο αυστηρά»

Η συγκίνηση της Μπέττυς Μαγγίρα για την υπόθεση του Κολωνού

Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο με τις εκπομπές είτε lifestyle είτε ενημερωτικές να σχολιάζουν τις εξελίξεις και να αποκαλύπτουν περισσότερες πληροφορίες.

Η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Κολωνού κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκπομπής της λέγοντας: «Σήμερα δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Έχω εδώ και 2-3 μέρες που νιώθω ότι κάτι με πνίγει και θέλω να πω κάτι για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αλλά και για τις χθεσινές αποκαλύψεις».

«Μιλάω βέβαια για την υπόθεση την γνωστή που όλοι ξέρετε της 12 χρόνης όπου μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλη νύχτα. Σαν άνθρωπος, σε ψυχικό επίπεδο και σε ανθρώπινο επίπεδο δεν μπορώ να πω ότι σαν μάνα μίας δωδεκάχρονης κόρης και μιας οκτάχρονης χωρίς όλο αυτό δεν έχει αναστατώσει δεν μπορώ να πω ότι αν και επιλέγουμε να είμαστε μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή δε μας κοστίζει αυτό και σε πρακτικό επίπεδο και σε συνειδητά επιλέγουμε να είμαστε»

«Υπάρχουν μέρες που θέλουμε και είμαστε εδώ για να σας κάνουμε σας να περάσετε καλά αλλά υπάρχουν αυτές οι μέρες που δεν μπορούμε να βγούμε κι εμείς και να τραγουδάμε και να χορεύουμε δεν μας αφήνει κάτι μέσα απ’την ψυχή μας δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξουμε όλο αυτό. Η επικαιρότητα είναι τόσο σκληρή που ακόμα και να μην την κοιτάμε κατάματα κάτι μας χτυπάει την πλάτη γυρίσουμε την κοιτάμε και δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους με τα αρρωστημένα μυαλά να μην τιμωρούνται πιο αυστηρά το’χω ανάγκη σαν άνθρωπος έχω θυμό οργή που για τα κορίτσια και τα αγόρια που θα βγουν αύριο μεθαύριο στην κοινωνία». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed