Μόλις κυκλοφόρησε το trailer για το ντοκιμαντέρ της Michelle Obama

Λίγες ώρες πριν κάνει πρεμιέρα στο Netflix

To νέο ντοκιμαντέρ του Netflix έχει τίτλο Becoming και αφορά την ζωή και το έργο της πρώην Πρώτης Κυρίας των Η.Π.Α.

Με αντικείμενο τη ζωή της Michelle Obama πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Λευκό Οίκο στο πλευρό του πρώην πλανητάρχη, πρόκειται να να δούμε πολλά αποσπάσματα για την ζωή τους αλλά την περιοδεία της κυρίας Ομπάμα σε 34 πολιτείες, για τις ανάγκες της προώθησης του ομώνυμου βιβλίου της.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ, Nadia Hallgren, αναφέρει ότι της έκανε εντύπωση «ο τρόπος που ακούει και ανταποκρίνεται στους ανθρώπους. Συμβαίνει κάτι μαγικό όταν έρχεται σε επαφή μαζί τους- μία λάμψη και τόνωση της αυτοπεποίθησης. Θέλησα να μεταφέρω αυτή την μαγεία στην οθόνη».

Η ίδια σε μία δήλωσή της ανέφερε ότι «σε μεγάλες και μικρές ομάδες που απαρτίζονται από νέους και μεγαλύτερους ανθρώπους, ξεχωριστά και όλοι μαζί, συναντηθήκαμε και μοιραστήκαμε τις ιστορίες μας, γεμίζοντας τον χώρο με τις χαρές, τις ανησυχίες και τα όνειρά μας. Επεξεργαστήκαμε το παρελθόν και φανταστήκαμε ένα καλύτερο μέλλον. Μιλώντας για την ιδέα πίσω από το Becoming, πολλοί τολμήσαμε να μοιραστούμε δυνατά όσα ελπίζαμε. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές -ειδικά σε αυτές-, οι ιστορίες μας είναι αυτές που βοήθησαν να σταθεροποιήσουμε τις αξίες και να ενισχύσουμε την επικοινωνία μας. Το να τα μοιραζόμαστε όλα αυτά μάς δείχνει τον δρόμο να προχωρήσουμε».

Τo ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 6 Μαΐου και μπορείς να δεις το τρέιλερ εδώ:

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed