Μέγκι Ντρίο: Μιλάει για τη Ρασέλ και για τις «συμβουλές συμπεριφοράς στο GNTM»

Τελικά τι ισχύει απ’όσα ακούγονται; Απαντάει η ίδια

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη φιλία της με τη Ρασέλ, αλλά και για τα σχόλια που ακούστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM από τον Ανδρέα, που ανέφερε: «Η Μέγκι είπε στη Ρασέλ “πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά”».

«Δεν κάνω μαθήματα συμπεριφοράς GNTM στη Ρασέλ», είπε η Μέγκι Ντρίο και συνέχισε: «Απ’ ότι κατάλαβα το παιδί δεν τα πάει πολύ καλά με τη Θεοδώρα. Είμαστε φίλες, αλλά είχα δυο χρόνια να τη δω και δεν είχα καμία ιδές ότι θα έμπαινα στο παιχνίδι. Σε αυτή τη φάση που βρίσκονται τα παιδιά, έπρεπε να σκέφτονται ποιος θα βγει πρώτος και όχι ποιος δασκαλεύει ποιον. Ο κόσμος πάντα θα ταυτίζεται με την κάθε εικόνα. Το GNTM ξεκίνησε με εμάς, οπότε πάντα θα υπάρχει αυτή η αναφορά στα πρόσωπα του πρώτου GNTM. Εγώ το βλέπω ξεκάθαρα έτσι. Η Ρασέλ είναι έτσι όπως δείχνει. Δεν μοιάζω καθόλου με τη Θεοδώρα, γιατί μερικές φορές η Θεοδώρα προσβάλει. Ενώ εγώ είχα έλλειψη στην ελληνική γλώσσα και ίσως αυτό ήταν λίγο που με χαντάκωσε και έβγαινα ότι είμαι κακιά».

Δες το απόσπασμα με όσα είπε η Μέγκι Ντρίο:

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed