Μαρία Μαρκέζη: Το ατύχημα από την ταράτσα του Γαβαλά και ο εθισμός στα ναρκωτικά

«Πλέον είμαι ελεύθερη, δεν έχω κανέναν εθισμό»

Η Μαρία Μαρκέζη αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε σε πάρτι στη Μύκονο, στο σπίτι του Λάκη Γαβαλά, αλλά και στον εθισμό της στα ναρκωτικά και πως το ξεπέρασε.

«Είχα ένα ατύχημα στη Μύκονο και οι γιατροί δεν μου φέρθηκαν πολύ καλά. Έπεσα από τη σκεπή σε πάρτι του Γαβαλά στη Μύκονο πριν 12 χρόνια. Πέρυσι έβγαλα τη λάμα. Χτύπησα και στο πρόσωπό μου» είπε η Μαρία Μαρκέζη.

Για τον εθισμό της στα ναρκωτικά: «Σταμάτησα τα ναρκωτικά και αυτό ήταν από τα πιο σημαντικά που έχω κάνει. Πήγα σε ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης. Με πήγε ο Βασίλης Ζούλιας με το ζόρι. Ήμουν πριν φτάσω πάτο, τον είδα να έρχεται. Στην αρχή έλεγα ότι δεν έχω καμια δουλειά να πάω εκεί. Με είχε πρήξει ο Ζούλιας. Τελικά πήγα για να του κάνω τη χάρη. Με το που μπήκα είπα στον Ζούλια ότι πρέπει να φύγω γιατί έχω δουλειά. Ψέματα ήταν. Μου ζήτησε να κάτσω 5 λεπτά και τελικά δεν έφυγα ποτέ. Βοηθήθηκα πολύ. Πέρασα δύσκολα. Μοναξιά».

Αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω video:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed