Λαζόπουλος VS Ρουβά: «Ας πάρει ένα autoque. Λέει μ******ς»

Ο «δημόσιος υπάλληλος», η χρηματοδότηση από το κράτος και όσα σκληρά λόγια είπε εναντίον των δύο φίλων

«O Σάκης Ρουβάς υπήρξε φίλος μου και τον έχω δει στη σκηνή κι έχουμε περάσει ωραίες μέρες κι όλα αυτά που ζουν οι άνθρωποι. Με τις απόψεις του έχω απόλυτη διαφωνία, αλλά ξέρω να ακούω πάντα τη γνώμη του άλλου. Όμως στη ζωή αυτή υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία προκειμένου να υπάρχει μία κοινή γλώσσα προκειμένου να συνεννοούμαστε. Το βουνό είναι βουνό, η θάλασσα είναι θάλασσα, ο ανήλικος είναι ανήλικος κι ο βιασμός είναι βιασμός»

«Ναι βεβαίως μπορεί να είναι φίλος μας ο βιαστής. Ναι μπορούμε να πέσουμε απ’ τα σύννεφα αλλά δεν μπορεί από το χτύπημα που θα πάθουμε απ’ το πέσιμο να λέμε μ@@@@@@@ και να παλεύουμε να υπερασπιστούμε αυτό που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν και δεν τολμούν να υπερασπιστούν»

«Δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα, ούτε να πει κάτι, ας πάρει ένα autocue να το έχει γραμμένο αν δεν μπορεί να συντάξει νόημα. Δύο φορές τον άκουσα να λέει “Θέλω να είμαι ξεκάθαρος”. Κι ήταν ξεκάθαρος, πάλευε στη διατύπωση, όχι στο νόημα», ανέφερε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος. «Ο Λιγνάδης κατηγορείται με σοβαρό κατηγορητήριο ότι είναι βιαστής. Δεν μπορείς να συμπάσχεις. Δεν είναι εθισμένος όπως οι κάνοντες χρήση ναρκωτικών ουσιών, γιατί έφερε κι ένα τέτοιο παράδειγμα. Άρα λάθος και ο παραλληλισμός εκτός κι αν αυτή θα είναι η υπερασπιστική του γραμμή»

«Αν θες να βγεις την άλλη μέρα δεν αλλάζεις τα λόγια σου, ζητάς ξεκάθαρα μία συγγνώμη από τα θύματα και μόνο, κι αν θες τηλεφωνείς στον Λιγνάδη και του λες “εύχομαι να είσαι αθώος γιατί δεν μπορώ να το πιστέψω κι αν είσαι θα έρθω να το γιορτάσουμε. Αλλά αν δεν είσαι…” κι εμένα είναι φίλος μου και συμπαθώ πολύ τον Ρουβά, αλλά αυτή η διευκρίνιση απαιτείται στους καιρούς που ζούμε».

Για τον Λιγνάδη: «Είχε τοποθετηθεί μία ζωή σε θέσεις εξουσίας. Είχε τα λιβανιστήρια του Τύπου να μιλούν για το φοβερό του έργο, το οποίο ήταν κατά κανόνα χρηματοδοτούμενο από το κράτος. Ένας δημόσιος υπάλληλος της τέχνης που σκαρφάλωσε ψηλά σαν φίδι, που πήρε τον Ρουβά και τον έκανε Διόνυσο στις Βάκχες και του δόθηκε του Ρουβά και το βραβείο Καρόλου Κουν εκείνη την εποχή παρακαλώ».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed