Κωστής Μαραβέγιας: «Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος»

«Θέλω να γίνω μπαμπάς, αγαπώ τα παιδιά»

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το τέλος του «Δυνατά» & την νέα εκπομπή, την επιθυμία να γίνει μπαμπάς και το ευτράπελο λίγο πριν τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου

«Ήταν πάρα πολύ ωραία στην εκπομπή “Δυνατά”. Στην αρχή, είχα λίγο άγχος γιατί είχε πολλές κάμερες. Στην εκπομπή ο ρόλος μου ήταν πολλαπλός και πιο απαιτητικός. Στην πορεία της εκπομπής αισθάνθηκα άνετα και αυτό που κέρδισα περισσότερο από όλα ήταν, η αγάπη μου για όλους τους συνάδελφους που γνώρισα. Η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επομένη σεζόν. Κάνω συζητήσεις για άλλες εκπομπές. Μου αρέσει πολύ ο δρόμος, το ταξίδι και το εξωτερικό γύρισμα. Οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά δίνω την ψυχή και την καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα πλατό σε καθημερινή βάση. Για την επομένη σεζόν υπάρχουν σχέδια και συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση, άλλα είναι νωρίς ακόμα», ανέφερε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Μεταξύ άλλων, ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στη μουσική και στους διαχωρισμούς που γίνονται κατά καιρούς. «Δεν υφίσταται διαχωρισμός ανάμεσα σε έντεχνους και εμπορικούς καλλιτέχνες. ο μουσικός κώδικας είναι σχεδόν ίδιος. Πρέπει με ένα τρόπο το έντεχνο να πάρει από την ποπ την εξωστρέφεια και η ποπ να πάρει στοιχεία από το έντεχνο. Θα συνεργαζόμουν με κάποιον αμιγώς ποπ η λαϊκό καλλιτέχνη αν υπήρχε το σωστό πλαίσιο. δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και να χαρακτηρίζω».

Για την σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, είπε ότι «καμιά φορά οι τίτλοι που γράφονται για έμενα και τη σύζυγο μου, Τόνια Σωτηροπούλου, είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αυτό δεν με ενοχλεί, όμως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάπου. Είναι κατανοητό να θέλει να μάθει κάποιος πράγματα για κάποιον που θαυμάζει, ακόμα και από κουτσομπολιό. Καμία φορά όμως αυτό περνάει το όριο. Λίγο πριν το γάμο μου, με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου να με ρωτήσει κάτι για μουσική. Είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος, που δεν του δώσαμε μία επική διάσταση. Ήταν ένα πάρτι μεταξύ μας. Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Δεν με νοιάζει να είμαι χαζομπαμπάς. Θέλω να είμαι κάλος μπαμπάς και η προτεραιότητα μου να είναι τα παιδιά μου».

Δες περισσότερα στο απόσπασμα εδώ:

 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed