Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη μιλούν για τη μητρότητα

Οι παρουσιάστριες της εκπομπής «Τι λες τώρα!» μιλούν για τη γιορτή της μητέρας, την αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά τους, αλλά και τις συμβουλές που μοιράζονται μεταξύ τους

Η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει ξετρελαμένη με τα μπουτάκια και τα χειλάκια της μπέμπας της: «Είμαι σε φάση που μυρίζω, δαγκώνω, πιάνω την μπέμπα συνέχεια!»

Η Μαρία Ηλιάκη δηλώνει ότι ως μαμά είναι πολύ του προγράμματος, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου είναι λιγότερο του προγράμματος και είναι υπέρμαχος μίας καλώς εννοούμενης ελευθερίας.

«Η Μαρία έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην μπέμπα», αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου, αναφέροντας πως συχνά την συμβουλεύει αλλά η Μαρία κάνει πάντα το δικό της.

Από την άλλη η Μαρία Ηλιάκη παραδέχεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου έχει πολύ χιούμορ και μιλάει στα παιδιά της σαν να είναι μεγάλοι.

«Από τότε που γνώρισα τον άντρα μου και κάναμε την Κατερίνα, με νοιάζει πρώτα να είναι καλά οι δύο τους και μετά εγώ», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η μητρότητα για την Κατερίνα Καραβάτου ήταν κάτι το αποκαλυπτικό: «Ανακάλυψα ότι υπήρχε ένα είδος αγάπης που δεν γνώριζα, αυτό της αδιαπραγμάτευτης», είπε.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed