Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ήθελαν την Αννίτα Πάνια να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega προκειμένου να παρουσιάσει μια εκπομπή-έκπληξη παρέα με τον Ηλία Ψινάκη. Μια φήμη που κυκλοφόρησε λίγο μετά την ανακοίνωση προγράμματος του Open όπου δεν είχε συμπεριληφθεί η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast@Star, η Αννίτα Πάνια δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της με το κανάλι καθώς δεν ήταν πουθενά στο πρόγραμμα ή την επίσημη παρουσιάσει ωστόσο και ξεκίνησαν οι φήμες για ένα late night show σε άλλο κανάλι.

Ο γνωστός PR manager μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star δίνοντας τη δική του απάντηση από τα γυρίσματα της διαδικτυακής εκπομπής του, Γηροκομείο αλλά και το αν θα συνεργαστεί με την Αννίτα Πάνια.

Ο ίδιος δήλωσε: «Με την Αννίτα, και τον Περρή μιλάμε αρκετό καιρό και θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση, μια καινούργια πρόταση. Όχι τα γνωστά τα βαρετά. Αυτό που έχουμε σκεφτεί είναι κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο, έχει πολύ πλάκα είναι κλάμα αλλά δεν είναι για τηλεόραση».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι γιατί δεν υπάρχει κάτι έτοιμο», δίνοντας έτσι την απάντηση του για τον αν πρόκειται να τον δούμε φέτος στην τηλεόραση με την Αννίτα Πάνια. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.