Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η σχέση μου με τα Θεία είναι προσωπική, με την Εκκλησία δεν έχω σχεδόν καμία»

«Δεν μπορώ να πω αν πιστεύω ή δεν πιστεύω»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε στον ρόλο του στη νέα σειρά του Mega με τίτλο «Το Μαύρο Ρόδο».

Ο ηθοποιός σε ερώτηση για το πώς πιστεύει πως θα αντιδρούσε σε αντίστοιχη περίπτωση που οι κόρες του θα ήθελαν να γίνουν μοναχές είπε: «Φαντάζομαι πως θα αντιδρούσα όπως ο Λευτέρης, που προσπαθεί να την πείσει με νύχια και με δόντια να μην πάει». Σκιαγράφησε στη συνέχεια το προφίλ της Πολυξένης, του χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Θεοφανία Παπαθωμά στη σειρά:  «Ο ρόλος της Θεοφανίας Παπαθωμά είναι πιο περίεργος και σκοτεινός, τη θέλει στο μοναστήρι αλλά ταυτόχρονα έχει και ένα θέμα ότι ταυτόχρονα ό,τι περιουσία έχει η κόρη θα πάει στο μοναστήρι».

Προσωπική χαρακτήρισε τη δική του σχέση με τα θεία λέγοντας: «Δεν μπορώ να πω αν πιστεύω ή δεν πιστεύω είναι κάτι που θα ψάχνω μέχρι να πεθάνω. Με την Εκκλησία δεν έχω σχεδόν καμία σχέση». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed