Φαίη Σκορδά: Η προηγούμενη εβδομάδα την βρήκε στην κορυφή!

Υψηλές πτήσεις και πρωτιές κατέγραψε το «Πρωινό» την εβδομάδα 17-21 Ιανουαρίου, η οποία ήταν και η πιο δυνατή από την αρχή της σεζόν

Υψηλές πτήσεις και πρωτιές κατέγραψε το «Πρωινό» την εβδομάδα 17-21 Ιανουαρίου, η οποία ήταν και η πιο δυνατή από την αρχή της σεζόν.

Με αποκλειστικά θέματα, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που συζητήθηκαν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κατέγραψαν μέσο όρο 17,2%, με τα ποσοστά τηλεθέασης να κινούνται σε υψηλά επίπεδα και να «χτυπούν» 27,8% στις γυναίκες 18-24 και 18% στις γυναίκες 25-44.

Το υψηλότερο μερίδιο η εκπομπή το κατέγραψε την Τρίτη 18 Ιανουαρίου με 20,2%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου το «Πρωινό» τερμάτισε πρώτο, στη ζώνη προβολής του, με 3,7 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό και ποσοστό τηλεθέασης 17%.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed