Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο λόγος του χωρισμού, η ανεπαρκής Σπυροπούλου και το My Style Rocks

«Με τον σύντροφο μου, μου τελείωσε όταν μου ζήτησε να κάνουμε οικογένεια»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή Kalokairi not για τον χωρισμό με τον «αντρούλη» της, το λόγο που ήρθε η ρήξη, τον καρκίνο που πέρασε και πώς τον αντιμετώπισε αλλά και γιατί προτιμά Στικούδη αντί για Σπυροπούλου.

«Έχω αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Είναι ένα μονοπάτι που ή θα το αντιμετωπίσεις με κουράγιο, ελπίδα και χαρά ή θα τα παρατήσεις. Αν τα παρατήσεις, θα σε παρατήσει» δήλωσε η Ευρυδίκη.

Κατερίνα Στικούδη VS Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τι επιλέγει η Ευρυδίκη; «Τη λατρεύω. Δε θα την άλλαζα με τη Σπυροπούλου. Καταρχήν η Κατερίνα είναι τόσο ταλαντούχα, μας βοηθά στα γυρίσματα, μας δίνει συμβουλές. Την Κωνσταντίνα δεν την ξέρω αλλά νομίζω πως είναι ανεπαρκής γι’αυτή την παρουσίαση».

Για τον χωρισμό της: «Δεν είμαστε πια μαζί. Είναι τελεία και παύλα. Υπήρξαμε μαζί 5 χρόνια αλλά μου τελείωσε επειδή εκείνος ήθελε να κάνουμε οικογένεια κι εγώ είμαι σε τελείως άλλη φάση ζωής, όχι στη φάση δημιουργίας οικογένειας».

Δες τη συνέντευξη:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed