Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Καταγγέλλει το My Style Rocks για εκβιασμό

«Προσπάθησαν να με σκοτώσουν άθελά τους», «Μου είπαν ότι λόγω εμού κρατιέται ακόμα το παιχνίδι και πληρώνονται 100 άνθρωποι», «η αστυνομία μου είπε ότι είναι παράνομο αυτό»

Από νωρίς έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το My Style Rocks.

Αφού ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, η πρώην παίκτρια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους περιγράφοντας ακριβώς όσα συνέβησαν.

«Ο κύριος Κουδουνάρης έκανε την κριτική του. Είναι αληθινός και τον θαυμάζω. Με λίγα λόγια μου είπε “τι κάνεις εδώ, είσαι μια τηλεπερσόνα και ότι μπορείς να πετύχεις το οτιδήποτε άλλο κάνοντας νούμερα κλπ αλλά δεν έχεις στιλ”. Ημέρες πριν, η παραγωγή και ο αρχισυντάκτης με επιβράβευσαν που είμαι τηλεπερσόνα και για το χαρακτήρα μου, λέγοντάς μου ότι λόγω εμού ανεβαίνουν τα νούμερα και κρατιέται φέτος. Πέρυσι το παιχνίδι ήμουν εγώ και ο Γαβαλάς. Φέτος λείπει, είναι μόνο Κυριακές. Οπότε εγώ ανεβάζω τα νούμερα και συντηρώ την εκπομπή και τους 100 εργαζόμενους εκεί. Όταν τα άκουσα όλα αυτά από τον Κουδουνάρη, που δεν τα έλεγε εκείνος αλλά του το έλεγαν στο ακουστικό…. μέρες πριν που πήγα στιλιστικά σωστή μου είπαν ότι είμαι βαρετή επειδή ήμουν ήρεμη. Γι’αυτό είπα ότι προχθές που ήμουν σωστή ήμουν βαρετή και μου βάλατε 1. Σήμερα με αυτή την πρόταση μου λέτε ότι δεν έχω στιλ και τι κάνω εδώ. Οπότε έτσι κι εγώ γύρισα και του απάντησα ότι την επόμενη φορά που θα προβεί σε μια τέτοια δήλωση για μένα, επικοινωνήστε λίγο με το ακουστικό σας που άλλα λέει σε σας και άλλα σε μένα για να πληρωθείτε και να ανεβάσουμε τα νούμερα. Φιλάκια. Γεια σας. Όπως έχω τα ακουστικά μου λέω “άστο διάολο εδώ μέσα” και ακούω τον Κουδουνάρη να ρωτάει αν το είπα όντως. Το άι στο διάολο πήγαινε στην κατάσταση εκεί μέσα, όχι στον ίδιο».

«Για να αποφύγω τον ψυχολογικό πόλεμο, πήγα γρήγορα να φύγω. Μπήκα στο αυτοκίνητό μου και ζητούσα το κινητό μου που το κρατάει πάντα η παραγωγή για τεχνικούς λόγους. Ζητούσα το κινητό μου και δεν μου το έδιναν. Το αμάξι μου ήταν μπροστά, είναι ηλεκτρικό και ήταν αθόρυβο. Έτσι αποφάσισα να φύγω και αποφάσισα να στείλω άλλον να πάρει το κινητό μου. Βγήκα λοιπόν στη Βεΐκου και το αυτοκίνητό μου νέκρωσε, το τιμόνι δε δεχόταν εντολή και το φρένο δεν έπιανε. Όταν έκανα αναστροφή τη Βεΐκου χτύπησα έναν ντελιβερά, κατέβηκα και άρχισε να μου επιτίθεται ο άνθρωπος. Του εξήγησα πως μου πήρε η παραγωγή τα κλειδιά για να μη φύγω. Φυσικά δεν ήξερα, θαρρώ, πως το αυτοκίνητό μου ήταν ηλεκτρικό και ήταν μπρος. Μου πήραν τα κλειδιά για να μην μπορέσω να φύγω, γυναίκα είναι. Αν μη τι άλλο ας έπαιρνε τηλέφωνο να πει συγγνώμη γι’αυτό που προκάλεσε. Έχει λουφάξει σαν την κότα. Πήρα τηλέφωνο και ζητούσα κινητό και κλειδιά και μου έλεγαν να προσέχω πως μιλάω. Μου πήραν τα κλειδιά και έχουν και λόγο; Ο ντελιβεράς κατάλαβε τι έγινε και πήγε στον άνθρωπο της παραγωγής που ήρθε και του είπε ότι θα παίξουμε μπουνιές, δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε στην κοπέλα. Καλέσαμε την αστυνομία και μου είπαν αν θέλω να κάνω μήνυση γιατί αυτό που έκαναν είναι άκρως παράνομο. Εκβιαστικά να ζητάνε να γυρίσω σε ένα σημείο ήταν παράνομο. Προσπάθησαν να με σκοτώσουν άθελά τους».

Δες στο παρακάτω video περισσότερα και ακριβώς όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed