Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: «Όλα τα vegan μαγαζιά είναι στα Εξάρχεια, στην Εκάλη δε θα βρεις vegan»

«Ο σύζυγός μου δεν ένιωσε ποτέ μειονεκτικά απέναντί μου» – «Η ζωή μου είναι σίγουρα διαφορετική από του μέσου Έλληνα αλλά στη βάση του έχει πολλά κοινά»

Στην πρώτη «Μεγάλη Εικόνα» της φετινής σεζόν η Νίκη Λυμπεράκη συνάντησε την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η ακτιβίστρια και επιχειρηματίας με τα «βαριά» επώνυμα μίλησε για την ιστορία της απαντώντας  και αφοπλιστικά πολλές φορές.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση υποδέχθηκε την παρουσιάστρια στο γραφείο αλλά και το καταφύγιο ζώων που εδώ και 15 χρόνια έχει δημιουργήσει στον Ωρωπό και επιβεβαιώνει εκείνο που όσοι την παρακολουθούν διαδικτυακά ήδη υποψιάζονται: Δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα: «Έχω την τύχη να έχω έναν κύκλο που συμπεριλαμβάνει μόνο κανονικούς ανθρώπους. Δεν έχω φίλους αντίστοιχης κοινωνικής ή οικονομικής κατάστασης, δεν τους θέλω κιόλας. Παντρεύτηκα 26 ετών στα 27. Αισθάνομαι ότι μου πήρε πολλά χρόνια να τον βρω, γιατί ούτε αυτό είναι εύκολο, γιατί η κοινωνία έχει μάθει ότι “ο άντρας έχει την οικονομική δύναμη και η γυναίκα εξαρτάται οικονομικά”. Αυτό δημιουργεί μια ανασφάλεια σε κάποιους ανθρώπους» είπε αρχικά αναφορικά με την στάση των ανθρώπων όταν τη συναντούν και τα άτομα που έχει επιλέξει να είναι στην ζωή της.

Για την μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, αλλά και την μητρότητα, η ίδια, υπογράμμισε: «η μητέρα μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που λατρεύει τα παιδιά της αλλά δεν είναι παραδοσιακή μαμά. Δεν έχει μαγειρέψει για εμάς, δεν έχει κάνει τα παραδοσιακά πράγματα που κάνει ένα παιδί με την μαμά του, και αυτό σε οποιασδήποτε οικονομική κατάσταση και αν βρίσκεσαι, είναι κάτι που σου λείπει. Από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός, μπορώ να γίνω τέρας για να προστατεύσω το παιδί μου. Δεν υπάρχει κάτι που να με σταματήσει. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι παρούσα ως μαμά για το παιδί μου. Είναι κάτι που μου έλειψε όταν ήμουν παιδί, και έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα το κάνω αλλιώς. Εγώ μεγάλωσα με νταντάδες κατά κύριο λόγο».

Σύμφωνα με την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, «Όλοι είμαστε άνθρωποι. Αυτός ο διαχωρισμός δεν έχει κάποια βάση, τουλάχιστον όχι στη δική μου περίπτωση. Η ζωή μου είναι – σίγουρα διαφορετική από του μέσου Έλληνα – αλλά στη βάση του έχει πολλά κοινά». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed