Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου: «Δεν κάνουμε και εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς»

Όσα δήλωσε για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται και πως τα αντιμετωπίζουν

Τις δηλώσεις τους έκαναν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σχετικά με τα πρώτα επεισόδια του «Breakfast@Star», αλλά και τις αυστηρές κριτικές που έχουν δεχτεί.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκαν στο πώς τους αντιμετωπίζουν λόγω του ότι δεν ήταν ποτέ παρουσιαστές: «Συζητούσαμε προχθές με τον Ετεοκλή. Λέω “είναι λες και όλοι είναι παρουσιαστές και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από άλλους χώρους. Έχω δει παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί, έχουμε δει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή, όπως πχ ο Τσαλίκης».

Στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου συμπλήρωσε: «Όλοι μπαίνουν, κρίνονται και αν δεν είσαι καλός, θα σε αποβάλει και το σύστημα. Θα το καταλάβεις δηλαδή. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες είναι για όλους. Δεν είναι κακό να τα διεκδικείς». Όσο για το αν αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες στο νέο τους εγχείρημα, η Ελένη Χατζίδου δήλωσε: «Εννοείται πως είναι μια δύσκολη δουλειά, αλλά παιδιά θα το πω τώρα και ξέρω ότι αυτό θα παίξει, δεν κάνουμε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λιανός για παράδειγμα, τον γνωρίσαμε από το Fame Story και πλέον, τον βάζω στους καλύτερους παρουσιαστές». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed