Εκνευρισμός στο «Πρωινό» για την ανάρτηση του Πετράκου κατά του Αρκά

«Με το να ανοίξουμε έναν καιάδα και να τους πετάξουμε μέσα δεν μας κάνει καλύτερους και δεν μας πάει μπροστά ως κοινωνία»

«Φωτιά» έβαλε πάλι στο πάνελ του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 με τις δηλώσεις του ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο τραγουδιστής που έχει ταχθεί ενάντια στο εμβολιαστικό κίνημα, με μια ανάρτησή του τα έβαλε με το σκίτσο του Αρκά και πυροδότησε την ένταση του «Πρωινού».

Συγκεκριμένα, η δήλωση του Γρηγόρη Πετράκου στα social media για το σκίτσο του Αρκά ήταν η εξής: «Οι σώφρονες άντρες μεγαλώνοντας νοιάζονται περισσότερο για την ψυχή και την υστεροφημία τους, παρά για τα χρήματα και την εξουσία. Εσύ βρε κακομοίρη Αρκά, έχτισες όλη σου τη ζωή ένα έργο και έρχεσαι τώρα να παρασύρεις, όλους αυτούς που σε αγάπησαν να κάνουν ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν τους αφορά μιας και δεν κινδυνεύουν. Πού την είδες τη φωτιάς, Μόνο εσύ καίγεσαι απ’ ό,τι βλέπεις. Τι απογοήτευση».

Η θέση αυτή προκάλεσε αρχικά την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένας άνθρωπος που σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει μια άποψη προκλητική. Το αντιεμβολιαστικό είναι; Θέλουμε να πούμε και άλλα θέματα που έχει θίξει όλα τα χρόνια ο Γρηγόρης Πετράκος; Οι κουβέντες σε θέματα τέτοιας φύσης είναι λάθος να είναι απόλυτες και γενικές. Κανένα τέτοιο θέμα δεν πρέπει να μπαίνει σε ένα τσουβάλι και με μία πρόταση, όταν είσαι μόνο στη μία πλευρά δεν είναι μαύρο άσπρο. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος είναι τόσο απόλυτος που δεν μπορεί να επηρεάζει και να ασχολούμαστε συνέχεια, γιατί οι απόλυτες θέσεις σε αυτά τα θέματα δεν είναι σωστές».

«Ας πάει σε ένα νοσοκομείο να δει τους ανθρώπους που είναι σαν τα κοτόπουλα και τους συγγενείς τους ή τους ίδιους αν μπορούν να μιλήσουν, που λένε μακάρι να είχα προλάβει αυτό το οποίο ζω αυτή τη στιγμή. 4 εκατομμύρια νεκροί που τους έλεγαν ηθοποιούς. Όταν βγήκαν τα πρώτα φέρετρα είπαν ότι είναι ηθοποιοί», είπε ενοχλημένος ο Βαγγέλης Περρής και πρόσθεσε: «Το βασικό είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα γιατί είναι μπροστά το στρατόπεδο του θανάτου και της ζωής. Δεν υπάρχει άλλο και το επόμενο βήμα είναι μόνο η ζωή».

«Κάνουμε και εμείς ένα λάθος. Θέλει ηπιότερη αντιμετώπιση στους ανθρώπους που έχουν την ίδια άποψη με τον Γρηγόρη Πετράκο. Με το να ανοίξουμε έναν καιάδα και να τους πετάξουμε μέσα δεν μας κάνει καλύτερους και δεν μας πάει μπροστά ως κοινωνία. Έχω και φίλους που έχουν τις ίδιες απόψεις. Αν τους πετάξω μια πέτρα και τους πω ότι είναι ηλίθιοι θα τους θυμώσω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει: «Εδώ πεθαίνουν άνθρωποι. Είναι επικίνδυνο».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed