«Άσε μας ρε μαμά»: Η υπόθεση της σειράς και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Στα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής παραγωγής του Alpha

Mια οικογενειακή σειρά που τα έχει όλα προστίθεται στην ατζέντα της μυθοπλασίας του Alpha από τον φετινό Σεπτέμβριο. Οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα, ενώ η υπόθεση αφορά τη ζωή της Ρωξάνης (Παναγιώτα Βλαντή) που ανατρέπεται.

Πρόκειται για μια 50χρονη γυναίκα με μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα επιτυχημένου σόου σε κανάλι του εξωτερικού. Κάποια στιγμή αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου αντιμετωπίζει απρόσμενες καταστάσεις. Βρίσκει την οικογενειακή επιχείρηση στο χείλος του γκρεμού και τον έρωτα της ζωής της να έχει πλέον σχέση με την καλύτερή της φίλη Έλλη, την οποία υποδύεται η Δήμητρα Σιγάλα.

Η Δήμητρα Σιγάλα δήλωσε: «Είναι μια οικογενειακή κομεντί. Ανάλαφρη, δροσερή, νεανική και με χαρούμενη διάθεση. Με τους περισσότερους ηθοποιούς της σειράς έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Τους θεωρώ εκτός από καλούς συναδέλφους και φίλους. Η δουλειά μας μας φέρνει συχνά σε επαφή με παλιούς συναδέλφους και έτσι δημιουργούνται ωραίες συγκυρίες».

Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε επίσης τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Μάριο Αθανασίου. Το λαμπερό καστ των ηθοποιών συμπληρώνουν οι Παρθένα Χοροζίδου, Αναστάσης Κολοβός, Άννα Μενενάκου, Φωτεινή Ντεμίρη κ.ά.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed