Απόστολος Γκλέτσος: «Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει»

Πώς σχολιάζει σήμερα τις δηλώσεις που είχε κάνει στον Πέτρο Κωστόπουλο για την ερωτική του ζωή;

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στον Τάκη Χατζή για τη δήλωση που είχε κάνει ότι «ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», μιλώντας για την ερωτική του ζωή.

«Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές. Κανείς δεν το λέει… δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει με άντρα;» είχε δηλώσει τότε ο Απόστολος Γκλέτσος στον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Ότι το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές ήταν η πιο ιερή δήλωση που έχω κάνει. Υπήρχε τότε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το σύμφωνο συμβίωσης. Διάφοροι άνθρωποι ήρθαν και με βρήκαν, πριν κάνω τη δήλωση, οι οποίοι με έκαναν να πάρω την απόφαση και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους.  Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Για τους άλλους, στα παλαιότερα… Σαφέστατα και ισχύει αυτό που είπα. Είμαι 54 ετών, ότι έχω πει είναι αλήθεια. Ποτέ δεν πήρα τίποτα πίσω» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια: «Είχα πολλές περιπέτειες υγείας. Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις εξαιρετικά επίπονες. (…) Από το “λίπος” που έβγαλα σαν ηθοποιός ζω ακόμα. Τα τέσσερα πιο αγαπημένα πρόσωπα  της ζωής μου είναι η κόρη μου, η μάνα μου, η αδελφή μου και η μάνα της κόρης μου. Το όνειρό μου είναι να πεθάνω χωρίς να υποφέρω. Με έχει τυραννήσει πολύ η υγεία μου. Θέλω να δω ένα εγγονάκι, αλλά η κόρη μου, μου λέει “δε νομίζω να προλάβεις”».

Δες όσα δήλωσε:

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed