Αλίκη Κατσαβού: Η σχέση με τις κόρες του Βούτσα και η διαμάχη για τα περιουσιακά

Πώς είναι η ζωή της με τον γιο της Φοίβο;

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, μιλά στο «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή της με τον γιό της Φοίβο, τη σχέση με τις κόρες του αείμνηστου ηθοποιού και τη «διαμάχη» για τα περιουσιακά στοιχεία.

«Το καλοκαίρι μου φέτος ήταν όμορφο, όπως είναι πάντα με ένα παιδί», τόνισε αρχικά για να προσθέσει «υπάρχουν μέρες που είμαι πολύ κουρασμένη και υπάρχουν και πολλές μέρες γελαστές με τον Φοίβο. Με φωνάζει Αλίκη, όπως το έλεγε ο Κώστας».

«Είναι καλά η Μάρθα Καραγιάννη, χαμογελαστή και γλυκιά», είπε ερωτηθείσα για τη νονά του Φοίβου.

Σχετικά με το αν έχει επαφές με την οικογένεια του Κώστα Βουτσά τόνισε: «Μιλάμε από καιρού εις καιρόν με τις κόρες του Κώστα Βουτσά, ειδικά με την Σάντρα».

«Πριν πεθάνει ο Κώστας Βουτσάς ήξερα ότι θα γίνει μια συζήτηση για την περιουσία του. Είπαμε μεταξύ μας ότι θα κάνουμε αυτό που είναι νομικά σωστό.», αποκάλυψε.

«Μεγαλώνω ένα μικρό παιδί, δεν μπορώ να έχω ούτε κοινωνική ζωή, ούτε συντρόφους», σημείωσε ερωτηθείσα για το αν έχει σκεφτεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

«Με στεναχώρησαν τα αρνητικά σχόλια για την συμμετοχή μου στα “Διλήμματα”», ανέφερε κλείνοντας.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed