Η νέα συλλογή Seagrass του οίκου CH Carolina Herrera

Τα ευγενή υλικά συνδυάζονται αρμονικά με την εμπειρία των τεχνιτών για τη δημιουργία διαχρονικών κομματιών

Η προστιθέμενη αξία που περιβάλλει ένα χειροποίητο προϊόν γίνεται όλο και πιο σημαντική, χάρη όχι μόνο στο ίδιο το τελικό προϊόν, αλλά και στη δημιουργική διαδικασία που εμπλέκεται στην κατασκευή κάθε μεμονωμένου συστατικού του.

Η νέα συλλογή Seagrass του οίκου CH Carolina Herrera αποτίει φόρο τιμής στην ικανότητα των τεχνιτών του. Με αυτόν τον τρόπο, η Carolina Herrera υπογραμμίζει τη σημασία της ενσωμάτωσης διαφορετικών χειροποίητων τεχνικών που υποστηρίζουν τις παραδοσιακές τέχνες, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει την πιο σύγχρονη πλευρά τους.

Με αυτήν την ιδέα κατά νου η συλλογή Seagrass γεννήθηκε, με βάση τη διαδικασία στην οποία οι τσάντες κατασκευάζονται με τα χέρια χρησιμοποιώντας πλεκτά φύκια. Τα εξειδικευμένα χέρια υφαίνουν τα στελέχη αυτού του θαλάσσιου φυτού για να δημιουργήσουν το σώμα των τσαντών πριν τα συνδυάσουν με το αποκλειστικό δέρμα Baobab του οίκου Carolina Herrera.

Οι διάσημες τσάντες του οίκου Vendôme, Baret, Duchess και Initials Insignia, κατασκευάστηκαν εκ νέου χρησιμοποιώντας αυτή την ιδιαίτερη τεχνική που απαιτεί κατά μέσο όρο 80 μέτρα σχοινί από φύκια. Το υλικό πλέκεται προσεκτικά για 6 έως 10 ώρες πριν ενσωματωθεί με τα δερμάτινα κομμάτια, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εξαιρετικές τσάντες με αυθεντικές γραμμές και αρμονικές αναλογίες.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed