Η «Emily in Paris» επέστρεψε και υπόσχεται εξελίξεις

Μετά από μήνες στο Παρίσι, η Αμερικάνα εξελίσσεται στιλιστικά και αποτινάζει αρκετά κλισέ (ή μήπως όχι;)

Η σειρά του Netflix που χλευάστηκε, μεταξύ άλλων, για μια μη ρεαλιστική προσέγγιση στο γαλλικό ντύσιμο επέστρεψε με δεύτερη σεζόν.

Οι Παριζιάνοι φλέγονται με τις ανακρίβειες και τα κλισέ της σειράς, από τους ανθρώπους που καπνίζουν στο γραφείο μέχρι τον αριθμό των μπερέδων που βλέπουν στην οθόνη. «Είναι η σειρά που οι Γάλλοι αγαπούν να μισούν», δήλωσε η Marylin Fitoussi, σχεδιάστρια κοστουμιών της σειράς. Ωστόσο, η σειρά παρείχε την ιδανική απόδραση για όλους μας που είχαμε κολλήσει στο σπίτι.

Η Fitoussi είχε αρχικά προσπαθήσει για τον ρεαλισμό με συγκεκριμένα ρούχα ωστόσο για τη 2η σεζόν, που έκανε πρεμιέρα χθες, 22 Δεκεμβρίου, προώθησε ακόμα περισσότερο το στιλ της Emily, aka Lily Collins, που μπαίνει σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Μετά από αρκετό καιρό στο Παρίσι, το στιλ της έχει εξελιχθεί και υπόσχεται να είναι πιο εντυπωσιακό. Ανάμεσα στις τάσεις που διακρίνουμε, βλέπουμε πολλά στοιχεία που παραπέμπουν στην σύγχρονη και new age γενιά, όπως τα bold prints και τα power suits, αλλά και μια νέα προσέγγιση στο αυθεντικό παριζιάνικο στιλ.

Για να δούμε…

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed