Η διάσημη ηθοποιός όπως και όλοι μας βρίσκεται σε self isolation λόγω της πανδημίας. Η Angelina Jolie περνάει τον χρόνο της με τα 6 παιδιά της, φυσικά κλεισμένη στο σπίτι και σύμφωνα με πηγές του E! News οι επισκέψεις του πατέρα των παιδιών, Brad Pitt, είναι αρκετά συχνές!

Σε τέτοιου είδους στιγμές, το να μένεις με την οικογένεια σου είναι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι το μήνυμα που περνάει η Angelina Jolie μέσα από τα Social Media της καθώς και το γεγονός ότι χιλιάδες παιδιά βρίσκονται εκτός σχολείων λόγω του ιού, πολλά από αυτά χωρίς να έχουν καν πρόσβαση σε ηλεκτρονική μάθηση.

Έτσι, με βάση όλα τα παραπάνω, το Harper’s Bazaar κάνει μια αναδρομή μέσα από σπάνιο υλικό της ηθοποιού με τα παιδιά της αλλά και τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους όπου τα παιδιά συνοδεύουν την μητέρα τους.

Η Angelina Jolie βγάζει λόγο μπροστά σε όλους τους Correspondents των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη και μαζί της είναι τα 2 από τα 6 παιδιά της, Zahara και Shiloh.

Με τα παιδιά της Shiloh και Zahara στην πρεμιέρα της ταινίας The Breadwinner στην California.

Στην Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα της ταινίας First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers.

Στην πρεμιέρα της ταινίας First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers με τους γιους της, Pax και Maddox.

Στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με τα παιδιά της, Pax, Zahara, Vivienne και Shiloh.

Με τον έναν από τους γιους της Pax Jolie-Pitt στο Los Angeles

Στο αεροδρόμιο του Los Angeles

Στην Καμπότζη, στα βασιλικά ανάκτορα.

Στην πρεμιέρα της ταινίας First They Killed My Father.

Στα βασιλικά ανάκτορα παρουσία του πρίγκιπα Norodom Sihamoni της Καμπότζη.